tisdag, februari 20, 2007

Jinge censurerade blogginlägg

Skribenten Jinge censurerade tydligen mitt svarsinlägg till hans postning gällande Annika Dahlströms debattartikel. Nåväl, intresserade besökare kan ta del av mitt inlägg nedan.

Kommentarsinlägg till Jinges postning "Annika Dahlström retar kvinnorna":

"Jinges problem med att acceptera vetenskapliga fakta torde i skrivande stund vara välkänd. Socialisternas oförmåga att acceptera vetenskapliga framsteg utan förankring i socialismen borde inte förvåna merparten av Sveriges befolkning.

Jinge:

"Det finns all anledning att förmoda att det är det sociala arvet, inte det genetiska, som gör att färre kvinnor utvecklar en så specialiserad begåvning som vissa män."

"Om kvinnor är rent allmänt bättre generalister än män vet jag inte, men om det är sant så är det med all sannolikhet en inlärd förmåga, inte medfödd."

Vad vet du, Jinge?

En kommunistlakej sade en gång i tiden till mig att alkoholism saknade förankring i människans arvsanlag och allena uppkom såsom en konsekvens av människans sociala situation. Kommunistens ord kom på skam och idag kan jag inte fästa någon större tilltro till kommunisternas önsketänkande till följd av deras politiska övertygelse."

Jinge:
Annika Dahlström retar kvinnorna

11 kommentarer:

jinge sa...

Men du ljuger! Någon sådan kommentar har inte kommit!

Det är fult! Mycket fult!

jinge sa...

Jaha, nu förstår jag. Du hittar på av politiska orsaker... :-)

LÅGT!

Tobias Struck sa...

Jinge. Såå? Hur kommer det sig att jag fastnade i "spamfiltret" lägligt nog för att inte kunna försvara mig mot smädelserna i kommetarerna till din fina post om mig? K-O-M-M-U-N-I-S-T-F-I-T-T-A spells Jinge.

Erik Hellsborn sa...

Att Jinge censurerar inlägg han inte klarar av att bemöta är ingen nyhet. Jag läser hans blogg ibland, men bryr mig inte längre om att lämna några kommentarer.

John Berg sa...

Ok, jag vet ingenting om eventuella "spamfilter", men jag postade ett kommentarsinlägg tidigare idag och återkom sedan med en identisk postning. Jinge godkände andra personers kommentarsinlägg mellan mina två inlägg utan att publicera min postning.

Magnus Lindberg sa...

Jag tycker det är lika hysteriskt roligt varje gång någon bloggar om hur Jinge censurerar. Karln är helt sanslöst inkonsekvent i sitt "modererande" och tar mycket riktigt bort allt han inte kan bemöta. När han har fel och det är ofta, tar han bort rättelserna också. Sedan anklagar han alla som skriver om honom för lögnare. Slutligen blir han jättearg och börjar maila hotelser om polisanmälningar. Jinge har spenderat en ansenlig summa skattepengar på sina meningslösa polisanmälningar mot folk som inte gör som han säger.

Googlar man lite hittar man raskt en lång rad av Jinges galna upptåg mot olika bloggare (mig inräknad).

John Berg sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
John Berg sa...

Jinge publicerade ett regelverk på min postnings tilltänkta kommentarsplats. Min postning levde tydligen inte upp till nedanstående regelverk. Jag blev aningen oroad av Jinges oförmåga att acceptera kritik.

Jinge.se:

"Kommentarsregler:

På denna blogg gäller vissa ordningsregler.

Kommentarer förutsätts följa den allmänt vedertagna netiketten. Det innebär att du inte får skriva nedlåtande, förolämpande eller provocerande kommentarer. Ska du kritisera någon vars uppfattning du inte gillar så måste du framföra den kritiken på ett hyfsat sätt. Dessutom bör det framgå vad det är du opponerar dig emot och varför.

Du måste fylla i en fungerande e-postadress. Den syns inte hos läsarna men jag behöver den om det är något jag skulle vilja fråga.

När det gäller länkar så kan du länka till din blogg/hemsida i utrymmet som anges för URL: I övrigt bör du vara ytterst sparsam med länkar. Jag är personligen ansvarig för det du skriver i kommentarer här och du kan aldrig räkna med att jag är så intresserad, eller har tid, så att jag sitter och kollar upp länkar. Bloggreklam givetvis förbjuden, trackbacks är ok. Det är ok att länka till etablerade tidningar/radio och TV-kanaler. Spamfiltret är satt så att två länkar är max.

Du bör givetvis också hålla dig till ämnet för den bloggpost du kommenterar. Handlar den om ”vargar” så ska man inte diskutera annat än det ämnet i kommentarerna. Metakommentarer är således ej tillåtna. Inte heller kommentarer som är skrivna för att provocera.

Personliga kommentarer till mig är ett exempel på Meta-kommentarer som raderas direkt, använd mail till sådant.

Medvetet ljugande raderas givetvis. Har du uppgifter som du själv inser kan ifrågasättas så får du skicka ett separat mail med de länkar du refererar till om det inte är internationellt väletablerade medier.

Om någon av dina kommentarer inte syns så beror det troligen på att något av dessa villkor ej uppfyllts. För övrigt gäller att det inte är någon ”mänsklig rättighet” att få kommentera här.

Jämför gärna med en tidnings insändarsida…

// Jinge"

Nihonshu sa...

Den där Jinge är en charlatan och ohederlig skojare som raderar inlägg hela tiden för alla som inte håller med honom. Lägg därtill hur han hotar alla med polisanmälan till höger och vänster.

Man kan tex inte begära något så vanligt som källor av honom till påståenden han kommer med utan att bryta mot nån av hans hemskt godtyckliga kommentarsregler. Hans toleransnivå för verbal motgång är i klass med damp-ungars och överträffas bara av hans feghet av att cencurera inlägg fortare än Kinas regering stoppar upp regimkritik.

Martin sa...

Har skrivit om det här tidigare jag med.

Här bland annat: http://rstvideo.com/2007/02/18/jinge/

kagemusha sa...

Det tragiska är att så många på vänsterkanten beundrar jinge, en person som tar kritik lika bra som stalin. Eller kanske just därför...

Har fått en handfull inlägg borttagna där jag har påpekat direkta felaktigheter, men har nu tröttnat. Det finns inget intresse hos honom att hålla sig till sanningen