söndag, juni 01, 2008

Tiina Rosenbergs frispel på Lunds universitets promoveringsmiddag

Jag trodde att någon illasinnad person försökte att svartmåla Lunds unviersitets professor i genusvetenskap, tillika Feministiskt initiativs grundare, Tiina Rosenberg på Flashback Forum, men ack nej. Varenda ord i Flashback Forums skvallertråd visade sig stämma överens med verkligheten. Rosenberg fick tydligen ett frispel på Lunds universitets promoveringsmiddag härförleden.

Flashback Forum:

"När nu ett utav banden spelar sina låtar så sjunger de något om könsperationer och detta gör att Tiinas medföljande sexleksak eller kvinna eller fru eller sambo, vet inte vad jag ska kalla henne. Ja kort sagt hon Lackar satan och går fram till bandet viftar med kvällens program, skriker
-jävla borgarpack! och ett flertal gånger FUck you samtidigt som hon rusar ut ur lokalen. Hon blir följd utav Tiina som gör samma sak, skriker -

-BORGARPACK, och lite Fuck you och nu inom ett lopp av 10 sekunder så är båda försvunna ur lokalen och en stillsam tystnad lägger sig som snabbt går över då alla släpper grejen och allting blir bra."

Sydsvenskan:

"En rasande Tiina Rosenberg avbröt underhållningen på promoveringsmiddagen och skrek ”fuck you, fuck you, fuck you!” till artisterna innan hon flydde ut ur salen."

"Plötsligt stod hon framför scenen med blixtrande ögon och ett papper i handen, skrikandes något om ”hur vågar ni” och att vi ”trampade på vänsterrörelsen” och avslutade det med ett trefaldigt ”fuck you”, berättar Henrik Béen i Last Call."

Jag vill minnas att Rosenberg även fick ett frispel på Fi:s kongress en gång i tiden. Då skrek hon någonting i stil med "jävla rasist", varpå hon lämnade lokalen. Jag gjorde en snabb sökning på Google och fann Expressens artikel om aktuell händelse.

Expressen:

"Partikamraten hade svårt att uttala taleskvinnan Devrim Mavis namn. Då brast det för Fi-profilen Tiina
Rosenberg.
- Jävla rasist! skrek hon och rusade ut från årsmötet."


Jag kan inte låta bli att ifrågasätta Rosenbergs mentala hälsa med anledning av hennes störda utfall. Rosenberg torde onekligen vara i behov av hjälp. Kan inte stödstrumporna i Fi hjälpa Rosenberg?

Mina besökare kan titta på Last Calls sång Folkets rättigheter via nedanstående länk till Last Calls hemsida. Klicka på Visfestivalen i Västervik och Folkets rättigheter. Ni kan även lyssna på hela Last Calls sång via länken till ReverbNation.

Expressen:
Tiina Rosenberg fick raseriutbrott

Sydsvenskan:
Rasande professor skällde ut artister på promoveringsmiddag

Flashback Forum:
Tina Rosengren, den rabiata feministens utbrott under promoveringsmiddagen i Lund

YouTube:
Folkets Rättigheter

ReverbNation:
Folkets rättigheter

Last Call:
Folkets rättigheter

Expressen:
FI-ender redan första dagen

Bloggar.se:
, , , , ,

3 kommentarer:

TF sa...

Genom att betala skatt försörjer man ett system som okritiskt håller sig med professorer som Tina Rosenberg.

Det får en att fundera. Moraliskt borde man nog skattevägra helt.

Anonym sa...

Men det var ju rätt så lyckat med att hon skrek BORGAREPACK innan hon försvann ut ur lokalen.Helt klart värt en applåd Tina Rosenberg.Synd hon inte hottade upp en nandgranat på scenen ha ha ....

Anonym sa...

Lyckat att skrika "borgarpack"? En som parasiterar på andras arbete i sin egenskap av bidragssnyltare på skattemedel har ingen rätt att skrika något sådant.
En värre borgarbracka än Tiina R är svårt att uppbringa.