tisdag, juli 08, 2008

Skydda barnen från Pridefestivalen

Nätverket Skydda Barnen om Pridefestivalens negativa påverkan på Sveriges barn och ungdom.

Nätverket Skydda Barnen:

"Genom pride festivalen sår man ut en sådd av totalt kaos och förrvirring på bekostnad av barnen. Vuxna som vill leva ut sin sexualitet och normlöshet förför våra barn och ungdomar. Att sedan politiker och kyrkan dansar med efter RFSL´s pipa och ger hela spektaklet en okejstämpel, speciellt när det gäller barnens närvaro på pridefestivalen är något oerhört ansvarslöst och allvarligt. Politiker dansar med på Pride festivalen och utsätter våra barn för sexuell förvirring som leder till en oerhörd själslig belastning."

Nätverket Skydda Barnen:
www.skyddabarnen.nu

Bloggar.se:
, , , , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Våra barn bör skyddas mot religion och andra former av anti-vetenskapliga vanföreställningar. De färgglada människorna på Pride gör inte en fluga förnär.

Dennis Alexis Hellström sa...

Patetiskt. De borde skriva om alla pedofilpräster som våldtar barn istället. Skydda barnen från dem istället för folk som bara vill fira att de vågar vara sig själva! Väx upp.

Anonym sa...

om människorna som bara vill fira att de vågar vara sig själva och manifestera sin gränsöverskridande kärlek gör det genom att våldta barn så kan man ju skriva om det också

olof den andre