onsdag, december 17, 2008

Sveriges feministiska lögnhals avslöjad i ny bok

Sveriges feministiska lögnhals, Elisabeth Marklund, även känd som Liza Marklund, blev härförleden återigen avslöjad som feministisk lögnhals. Lögnhalsen Marklund blev nämligen avslöjad i en ny bok signerad Monica Antonsson. Antonsson valde att punktera Marklunds trovärdighet en gång för alla genom att avslöja Marklunds falskspel i romanerna Gömda och Asyl. Jag vill härmed rekommendera bloggens läsare att ta del av Antonssons nya bok Mia - Sanningen om Gömda. Jag vill också rekommendera mina besökare att ta del av Marklunds falskspel i Expressen via min granskning av Marklunds förvanskning av vetenskaplig forskning, se nedan. Marklunds saga torde onekligen vara all i och med Antonssons bok. Ingen anständig person torde fortsättningsvis ta i Marklund ens med tång. Maken till skumraskfeminism torde inte stå att finna någon annanstans.

Marklunds lurendrejeri gav även upphov till en fadd eftersmak med anledning av hennes suspekta koppling till Socialdemokraternas ordförande Mona Sahlin och justitieutskottets ordförande Thomas Bodström. Vi torde sedan tidigare ha en oplockad gås med Bodström med anledning av Beltranfallet i vilket Bodström sprang radikalfeministen Monica Dahlström-Lannes ärenden. Vi ska också vara väl medvetna om Bodströms koppling till Claes Borgström i och med herrarnas gemensamma företag, Borgström & Bodström Advokatbyrå. Borgström torde inte behöva någon närmare presentation med anledning av att han torde vara väl känd bland allmänheten i och med att han liknade svenska män vid talibanerna i Afghanistan. Han tjänstgjorde även som politisk kommissarie i JämO, en myndighet med syfte att legitimera feministernas könsdiskriminering av män. Ovan nämnda feministiska rövarband ska alltså i värsta fall nästa mandatperiod löpa amok i regeringsställning. Bevare mig väl.

TV4, Marklunds böcker en bluff?:
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.767720

Monica Antonsson:
http://monicaantonsson.blogspot.com/

Blue Publishing:
http://www.blue.se/

Tidigare inlägg i samma tema:
Liza Marklund, en feministisk lögnhals!

1 kommentar:

Kent Filppu sa...

Vad jag förstått var Borgström också inkopplad som försvarsadvokat åt Thomas Quick. Det är väl inte heller något han skött med hedern i behåll.

Se http://sydsvenskan.se/kronikorer/ollelonnaeus/article399085/Deras-heder-star-pa-spel.html