torsdag, augusti 20, 2009

Kammaråklagare Hillegren, Sveriges feministmaffia och avsaknad av yttrandefrihet

Jag förutspådde Hillegrens avsked, alternativt degradering, i ett tidigare blogginlägg. Idag gav Hillegrens chef, en regimlakej vid namn Per Nichols, besked om Hillegrens framtid. Hillegren blev inte degraderad, men väl fråntagen alla sexualbrottsmål. Nichols motiverade Hillegrens öde med nedanstående ord.

Per Nichols:

"Han kommer inte att längre utreda sexualbrott under den tid som återstår tills han går i pension nästa år. I stället ska han utreda brott som inte ligger under sjätte kapitlet i brottsbalken, till exempel bedrägerier och bygglovsärenden, säger Per Nichols."

Nichols menade att han i egenskap av Hillegrens chef tillika regimlakej måste visa sin lojalitet med svensk feminism om han inte själv ska hamna i onåd. Vi tvingades alltså än en gång se prov på feministmaffians oerhörda inflytande i Sverige av idag. Sveriges statsförvaltning torde vara nära på till fullo infiltrerad av feministerna och Hillegren måste ses i skenet av en motståndsman som ännu slåss för medborgarnas rätt till rättssäkerhet. Nu tingas alltså även han ned på knä. Hillegren trotsade feminismens påbud och fick betala priset. Nichols avslöjade också av vilken anledning Hillegren överhuvudtaget vågade trotsa Sveriges feministmaffia. Hillegrens pension hägrade och han såg sin chans att föra sina kollegors talan i våldtäktsfrågan. Nichols markerade genom Hillegrens bestraffning att en åklagare ska veta sin plats, inte försvara svensk rättssäkerhet och i synnerhet inte utmana feminismen. Sveriges yttrandefrihet torde inte vara vatten värd med tanke på att meningsmotståndare straffas med yrkesförbud och feministiska hatbrott.

Jag vill avslutningsvis citera Kurt Lundgren då han kommenterade tidskriften Expos uthängning. Expo försökte en gång i tiden skrämma Lundgren till tystnad genom att stämpla hans kritik gällande islam som islamofobi. I nedanstående avsnitt beskrev Lundgren på ett träffade vis Expos taktik att försöka tysta honom. Lundgrens beskrivning gjorde sig påmind då Hillegrens öde kom till min kännedom.

Kurt Lundgren:

"Det är väl ganska självklart att Expo med ett utpekande av mig som ISLAMOFOB vill a) skrämma mig att hålla tyst och b) implicit tala om för mig att jag kan vara i den största fara om jag fortsätter. Det är som när när MC-gängen säger til åklagaren : Vi vet var dina barn går i skola. Jag undrar och begrundar om jag skall försöka få detta prövat av åklagare... Jag vet att det är fullkomligt meningslöst, men som ett test på det havererade rättssamhället."

Nichols avsåg givetvis inte tysta Hillegren, ty Hillegrens saga vore all i och med hans kommande pensionsavgång. Nej, Nichols avsåg givetvis hota alla andra åklagare från att liksom Hillegren våga kritisera Sveriges tvivelaktiga rättssäkerhet i sexualbrottsmål. Du ska ingen annan ideologi hava vid sidan om feminismen!

Aftonbladet:
Hillegren förbjuds utreda sexbrott

Kurt Lundgren:
Östra Ölands fria horisont

Tidigare inlägg i samma tema:
Kammaråklagare Rolf Hillegrens debattartikel i Svenska Dagbladet

2 kommentarer:

Anonym sa...

I egenskap av fucking människa tänker jag JO anmäla Hillegren. Jag inser att du/ni aldrig kommer att förstå vad jämlikhet handlar om så det spelar ju egentligen ingen roll vad jag säger här. Svårt att inte bli arg bara. Ledsen för det. Hoppas du hittar dig en fin och färdigförtryckt tjej att ligga med, så slipper du grovgörat i att skola in henne i manliga behov. Eller en karl kanske. Så kan ni förgripa er på varandra.

John Berg sa...

Hälsa JO från mig. Lycka till!