fredag, september 18, 2009

Jetsetskan Sahlin på överklasskalas

Expressen och Aftonbladet rapporterade idag om Mona Sahlins deltagande på ett överklassparty på Mallorca. Sahlin drog miljöpartisterna vid näsan och tog jetplanet till Micael Bindefelds födelsedagsparty. Slutet gott, allting gott, om nu inte Sahlin ursäktade sin resa med ord som att hon minsann betalade nämnda resa själv. Jag mottog Sahlins finansiering av aktuell resa med ett hånleende på läpparna, ty jag drog mig till minnes Expressens TV-intervju med Sahlin. I aktuell intervju framkom nämligen att Sahlin hade lika hög lön som statsministern trots hennes uppdrag i form av riksdagsledamot. Sahlin erhöll nämligen mellanskillnaden mellan en riksdagsledamots lön och statsministerns lön av Sveriges socialdemokratiska arbetareparti, dvs av partimedlemmarna!

Inget fel i att åka på överklassparty på Mallorca, men att Sahlin ska leva i lyx och överflöd på partimedlemmarnas bekostnad måste väl ändå vara fel? I egenskap av fackmedlem bidrog även LO-anslutna medborgare till Sahlins luxuösa liv. LO-medlemmarna fick givetvis inte följa med på Bindefelds överklassparty, men inte ska man väl som sosse hänga läpp med anledning av att man som arbetare blev lurad på partiets arbetararistokratiska konfekt? Jag vill härmed kompensera landets alla grundlurade arbetare genom att bjuda på Eddie Meduzas låt Jätteparty ikväll. Grattis! Förstod ni inte vinkeln? Eddie Meduzas låt En idiot kanske kan få pusselbitarna på plats?

Eddie Meduza:

"En idiot, Ja man e en idiot
Som slavar på istället för att kväva orättvisan i sin rot"

Wikipedia:

"Man har dock bibehållit det ekonomiska stödet till socialdemokraterna som innebär att samtliga medlemmar i LO-facken bidrar till socialdemokraterna ekonomiskt även om man inte stödjer socialdemokraterna politiskt. Exakt hur stor del av LO-medlemmarnas pengar som går till socialdemokraterna är okänt."

Aftonbladet:
Tog lyxjet till kändisfest

YouTube:
Eddie Meduza - Jätte party i kväll
eddie meduza - en idiot

Wikipedia:
Socialdemokrati

Inga kommentarer: