söndag, februari 28, 2010

Moderaternas nya feministiska valstrategi

Moderaternas ledning deklarerade partiets nya socialistiska familjepolitik i samband med att Moderaternas partiordförande Fredrik Reinfeldt och partiets partisekreterare Per Schlingamann presenterade partiets strategi inför riksdagsvalet 2010. Moderaterna ska med alla till buds stående medel tvinga medborgarna att acceptera en socialistisk familjepolitik. Moderaterna vill med hjälp av jämställdhetsbidrag förmå medborgarna att acceptera regimens direktiv gällande fördelning av föräldraledighet. Moderaternas nya tilltag torde föranleda en minskad valfrihet avseende medborgarnas val av familjebildning. Därigenom torde partiets nya politiska strategi bidra till en kollektiviseringen av medborgarnas familjeliv. Moderaternas jämställdhetspolitiska strävan torde således vara överställd medborgarnas rätt till valfrihet. Tillämpad socialism, med andra ord.

Svenska Dagbladet:
M vill stärka jämställdhetsbonus

Tidigare inlägg i samma tema:
Moderaternas partisekreterare Per Schlingmann vill könsdiskriminera män

2 kommentarer:

Olbap sa...

Men...var det inte så att man INTE skulle kvotera??? Mäna ska inte kvoteras till utbildningar, invandrare ska inte kvoteras till jobb, etc, etc. Varför ska kvinnor hela tiden kvoteras. Logik...?

Penumbra sa...

De Nya Moderaterna är en stor besvikelse. De överdriver både klimatengagemanget och jämställdhetsfrågan. Har röstat på M i åtskilliga val men nu är det slut med den saken. Det blir Kd istället.