tisdag, mars 16, 2010

Transgenusmotorn och Sundsvalls Tidning

Tvåtakts- och fyrtaktsmotorn i alla ära, men bloggaren Matte Matik konstruerade nyligen ingenting mindre än en transgenusmotor. Ni läste rätt, Matte Matik konstruerade en transgenusmotor bestående av könskodad programkod. Matte Matiks transgenusmotor visade med all önskvärd tydlighet på massmedias manshatiska nyhetsrapportering. Nedan återges en könsavkodad version av Sundsvalls Tidnings genusartikel med rubriken "Kvinnorna som städar upp männens synder". Kvinnor och män ut, svenskar och judar in. Kära läsare, håll till godo med transgenusmotorns anlays av Sundsvalls Tidnings genusartikel.

"Svenskarna som städar upp judarnas gamla synder

HÄRNÖSAND (ST) Här är svenskarna som kartlägger våra förorenade områden i länet.
Ett projekt som lär pågå i många år till.
– Målet var att samtliga områden skulle vara undersökta och vid behov avklarade 2020 men det kommer vi inte att klara, säger Malin Zetterblad, funktionsansvarig för gruppen.

Länets historia handlar mycket om flera stora industrier. Industrier som skitat ner rejält och det är väl heller ingen hemlighet att det mestadels är judar som stått bakom de flesta av de gamla synderna."

Transgenusmotorn avslöjade Sundsvalls Tidnings kollektiva skuldbeläggning av alla män. Citatets sista mening visade på massmedias manshets och feministiska nyhetsrapportering. Transgenusmotorns könsavkodade version torde gränsa till hets mot folkgrupp, men eftersom män avses i tidningens orginalartikel anses artikeln inte utgöra hets. Vad blev Sundsvalls Tidnings reaktion på Matte Matiks uppfinning i form av en transgenusmotor? Jo, sanna mina ord, ST polisanmälde transgenusmotorn! ST hävdade att transgenusmotorn inkräktade på tidningens upphovsrätt, men ingen normalbegåvad person torde undgå att förstå av vilken anledning ST egentligen polisanmälde transgenusmotorn. Sanningen och förnuftet är sällan ovänner.

Tyckte ni att mitt inlägg höll en låg nivå? Skyll inte på mig. Jag återgav bara en sann historia hämtad ur dagens jämställdhetspolitiska vansinne! Claes Borgströms svenska talibaner, Fredrick Federleys alter ego Ursula, Jens Orbacks mormors härliga systers häst i Kanada, genusdelegationer till världs ände och sist men inte minst en polisanmäld transgenusmotor. F-n vet vad som komma härnäst. Lika bra att stålsätta sig, man vet aldrig vad genusidioterna ska ställa till med nästa gång. Och som om ovanstående inte vore illa nog, i september ska med största säkerhet även en rödgrön feminist-kommunistisk, inte röra, utan snarare sörja, kräla in i Rosenbad. Håhåjaja!

Sundsvalls Tidning:
Kvinnorna som städar upp männens gamla synder

Transgenusmotorn:
http://transgenus.skivadlime.se/

Medievärlden:
Sajt som förvanskar mediesidor polisanmäld

Tidigare inlägg i samma tema:
Nour El Refais feministiska människoförakt

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du måste verkligen hata kvinnor du?
Vad jag än gör så förstår jag inte hur någon kan lägga ner så mycket energi på att motverka feminismen och det som dom EGENTLIGEN står för, du verkar inte fatta det.

Du tjatar om mannens rättigheter samtidigt som vi lever i en värld där tusen år av förtryck mot kvinnor har format den värld vi lever i idag!

Skaffa lite bakom pannbenet innan du börjar kritisera en värld du vet så otroligt lite om, du kan ju själv prova på att vara kvinna och se vad du behöver stå ut med?

Anonym sa...

Haha '' Tidningens manshat'' - är du helt blåst Hahahaha
Media lägger fram saker som det är.
Och män råkar vara samhällets korkskallar som gör det ena och det andra utan att tänka för sig en sekund.

John Berg sa...

Anonym:

"Du måste verkligen hata kvinnor du?"

Nej, tvärtom.

"...du kan ju själv prova på att vara kvinna och se vad du behöver stå ut med?"

Du kanske sov dig igenom biologilektionerna i skolan? Lägg undan genuspropagandan en stund och läs om X- och Y-kromosomer, se länk nedan.

Wikipedia, Kromosom:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Kromosom#M.C3.A4nniskans_kromosomer

John Berg sa...

Anonym:

"Och män råkar vara samhällets korkskallar..."

Vi kanske ska vidga våra perspektiv och inte dra alla över en kam?