söndag, juli 11, 2010

Jag sålde sex till Aftonbladets Lena Mellin

Sommaren 2006, måhända tidig höst samma år, köpte Aftonbladets Lena Mellin sex av mig. Vi fick kontakt via en sexannons och hon visste med största säkerhet att hon kommunicerade med en betalpojke. Vi hade kontakt en tid och till slut träffades vi på tu man hand hemma hos mig. Hon betalade mig med 2 000 kr redan i hallen, sedan gick vi raka vägen till sängen. Hon sa att hon arbetade som ekonom på en bank, men med tiden blev jag varse att hon arbetade på en känd svensk kvällstidning. Jag bestämde mig för att berätta min historia i samband med att en polischef vid namn Göran Lindberg åtalades gällande en rad sexbrott. Jag blev upprörd över makthavarnas hyckleri, men beslutade ändå att inte polisanmäla Mellins preskriberade brott.

Jag kontaktade istället en konkurrerande kvällstidning som gjorde allt i sin makt för att säkra tekniska bevis, dock utan minsta framgång. Jag antecknade dock alltid mina kunders namn i en fil i min dator och i filen återfinns en kund betecknad L med mailadressen lena.mellin@aftonbladet.se.

Vad sägs om att vara lite allvarliga för en stund? Jag sålde givetvis aldrig sex och Lena Mellin köpte således aldrig sex av mig. Någon fil med sexköpares namn finns inte heller på min dators hårddisk, inte heller någon fil innehållande Lena Mellins mailadress. Jag ska räkna upp ett antal bevis som Aftonbladet måste presentera i fallet Littorin om tidningens påstående gällande Littorins sexköp ska tas på minsta allvar i fortsättningen. Nedanstående fyra bevis borde avkrävas Aftonbladet med anledning av tidningens publicering gällande Littorins påstådda sexköp.

1. Aftonbladet måste bevisa att "Anna" verkligen arbetade med att sälja sex som "betalflicka". Som ett led i tidningens bevisning måste måhända även "Annas" riktiga identitet offentliggöras, alternativt måste en oberoende grupp ges möjlighet att kontrollera Aftonbladets bevis gällande "Annas" identitet och prostitutionsverksamhet.

2. Aftonbladet måste gräva fram Littorins hemliga mailadress. Aktuell mailadress måste sedan härledas till en sexannons vars innehåll också borde framgå.

3. Aftonbladet måste påvisa "Annas" korrespondens med Littorin. Aftonbladet måste säkra endera teknisk bevisning avseende parets kommunikation och även härleda aktuell kommunikation till Littorin.

4. Aftonbladet borde egentligen också bevisa att ett möte verkligen ägde rum mellan Littorin och "Anna" sommaren 2006, alternativt tidig höst 2006.

I avsaknad av ovanstående bevis borde Aftonbladets publicering allena ses som ett personangrepp i syfte att misskreditera dagens borgerliga regering inför kommande riksdagsval och inte som ett nyhetsreportage av värde. Därtill borde Lena Mellin med flera på Aftonbladets redaktionella avdelning avgå i händelse av avsaknad av bevis.

Aftonbladet:
Anna, 30: Allt är sant

Tidigare inlägg i samma tema:
Aftonbladet skvallerjournalistik i fallet Littorin
Lena Mellin om Littorin-affären
Upp till bevis Aftonbladet!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Littorin har redan avslöjats som notoriskt lögnare. Anna finns inga tidigare uppgifter om att hon ljuger.

Således står det ord mot ord, så får väl den med minst trovärdighet få försöka jämna ut oddsen.

Someone sa...

Men står bara ord mot ord så ska han frias då inget brott kan styrkas.

Eller nej, vänta nu, det gäller inte i feministiska länder.

AffesAlfons sa...

Varken Expressen, SvD eller DN har "hakat på" AB:s spekulationer, utan de beskriver enbart lite kortfattat vad som har hänt.
Nu börjar även AB att backa och "Melins stora scoop" är inte längre en förstahändelse på AB:s hemsida.

Känns nog lite som att AB tog sig vatten över huvudet. Mycket väsen med tanke på att det i dagsläget inte finns någon som helst bevisning som kan styrka det inträffade.

Tycker denna händelse påminner mycket om Expressen spelskandal i slutet på 80-talet. Stora rubriker som aldrig kunde kunde bevisas. I det fallet slutade det hela med att ansvarig fick avgå.

Ska med intresse följa hur Melins numera tveksamma förtroende kommer att hanteras av AB.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Lena Mellin är verklighetens Miss Piggy så det är bäst du passar dig så du inte får ett karateslag i nacken en dag.