onsdag, februari 22, 2012

Fru Gårman för sexig för Uppsala

På med störtkrukan och säkerhetsbältet för nu ska vi ut på ännu en helvetesfärd i genusvansinnets Sverige. Känsliga skattebetalare uppmanas att sluta läsa här.

Svenska Dagbladet:

"I Uppsala kommun ska det vara varannan fru Gårman vid övergångsställena. Men någonting har gått snett."

Inte tu tal om saken att någonting har gått snett när man från Uppsala kommuns sida på fullaste allvar har beslutat att byta ut varannan herr Gårman mot fru Gårman. Varannan damernas i Den Helige Jämställdhetens namn. Slutet gott allting gott, eller?

Svenska Dagbladet:

"– Det var väl så att hon hade lite för kort kjol och för stora bröst tror jag, säger han till tidningen 18 minuter."

Dra mig baklänges på Feministiskt initiativs lila valbyrå. Maken till genusvansinne torde inte stå att finna någon annanstans på hela jordklotet. Feministerna blev alltså fulla i f-n på grund av skyltens utformning. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt genuseländet i vårt avlånga land. Ni måste förstå att feministerna inte är vid sina sinnes fulla bruk.

Varför utformade man inte en könsneutral skylt och ersatte samtliga herr Gårman-skyltar med genusskylten i fråga? Herr och fru Gårman måste väl ändå anses vara lite, vad ska man säga, könsstereotypa? Ni ser mitt bidrag till genusvetenskapen avdelning Gårman-skyltar på bilden ovan.

Svenska Dagbladet:
För yppig fru Gårman i Uppsala

Tidigare inlägg i samma tema:
Patron ur! Genusglasögon av!
Folkpartiets Bonnie Bernström om Riksbankens sedelutgivning

1 kommentar:

emulen sa...

Ja.. vad är det som är så vansinnigt med att det inte bara ska vara män på skyltarna?