torsdag, oktober 18, 2007

Who you gonna call, Eva Lundgren?

En blogg vid namn deep|edition kommenterade min tidigare postning "Stureplansprofilerna" dömda. deep|edition avslutade sin förhållandevis välskrivna, men ändock vinklade, postning genom att använda sig av feministernas tunga artilleri, Eva Lundgren. Jag vill passa på att informera nytillkomna besökare om Lundgrens ovetenskapliga forskningsmetodik, vilken sågades längs fotknölarna av oberoende forskare i en av Uppsala universitet initierad granskning. Lundgrens propagandacentral på Uppsala universitet led skada av vetenskapsmännens kritik, vilket renderade i att Lundgren i samförstånd med livstidsdömde Helge Fossmo startade svenska Ghostbusters, se länk. Ta gärna del av Uppsala universitets granskning av Eva Lundgrens forskning via nedanstående länk.

Tidigare inlägg i samma tema:
Eva Lundgren om Fossmos profetior
Lundgrens genusvetenskapliga forskning underkänd

deep|edition:
Veckans plattnacke

4 kommentarer:

deeped sa...

Du kan uppenbarligen inte läsa: jag skrev: "Eva Lundgrens undersökning “Gud och andra karlar” som, trots viss ifrågasatt statistik, har mer kött på benen än herr Bergs enögda moraliska imperativ." Statistiken ifrågasatt. Jag har läst både på Sociologen och teologi Uppsa under tiden den diskussionen var som värst runt den boken och personlien anser jag att Lundgren är ungefär lika enögd som du är.

För övrigt väntar jag på din mailverifiering så du behöver inte kommentera fler gånger. Om du misslyckats att förstå vad som står klart och tydligt om mailadresser på min blogg så är det bara att beklaga eftersom du då uppenbart har problem med läsförståelsen.

John Berg sa...

"För övrigt väntar jag på din mailverifiering så du behöver inte kommentera fler gånger."

Jag hittade inga mail i min inkorg, möjligen beroende på att min mailklient inte bedömde dina mail som säkra.

Om du nu kände till Lundgrens oseriösa forskning, varför då hänvisa till en spåkärring?

deeped sa...

Få se nu: hur får du min skrivning till "oseriös"? Du lägger en jävla massa av dina egna åsikter på andra. Att jag anser att någons åsikter inte är rätt innebär inte att deras arbete är "oseriöst" - däremot finns det ett antal frågetecken runt hennes hantering av statistik. Men du är inte direkt någon stjärna på att tolka sådan själv...

Om din mailbox inte anser att brev från deepedition.com-domänen är säkra lär du väl isådana fall gå och titta i spamkorgen eller hur?

John Berg sa...

"...däremot finns det ett antal frågetecken runt hennes hantering av statistik."

I allra högsta grad.

Jag tittade givetvis i min spamkorg, men återfann inte dina mail. Du kanske borde överväga att byta publiceringssytem?