lördag, juni 21, 2008

Skottlossning på öppen gata i Göteborg

I midsommarhelgen blev Göteborgs invånare ånyo påminda om rättsväsendets oförmåga att bekämpa stadens brottslighet. På midsommarafton skottskadades två personer i statsdelen Hisingen och på midsommardagen blev två personer nedskjutna på öppen gata i centrala Göteborg.

Göteborgs-Posten:

"Larmet om två skottskadade personer kom till SOS Alarm strax efter klockan 16. De två skadade männen, som är i 25-årsåldern, har förts i ambulans till Sahlgrenska Universitetssjukhuset. För en av männen är tillståndet livshotande."

"En annan man, påtagligt skärrad av vad han sett, hade varit och handlat på Hemköp vid Vasagatan när han hörde skotten och såg den jagade mannen bli misshandlad. Skottdramat hade utspelat sig precis utanför hans port, mitt emot Schillerska gymnasiet."

Tidigare inlägg i samma tema:
Rena rama vilda västern i Göteborg

Göteborgs-Posten:
En person gripen för skottlossningen
Stökig midsommar i Göteborg

Svenska Dagbladet:
Två personer skjutna i Göteborg

Bloggar.se:
, , , , , , , ,

1 kommentar:

Unknown sa...

HIV. Läget kritiskt. Katastrofens omfattning i dagsläget går i dagen först om tio år. Vi inväntar en halvårsrapport från Smittskyddsinstitutet. Den kommer att presenteras i skymundan. Makthavarna iakttar största möjliga tyssssssstnad. De förtjänar djupaste misstro. Det förekommer ingen HIV-prevention överhuvud taget. Gummistrategin fungerare inte.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=796170

Sanningen retar mörka krafter som vill mörklägga hela saken. Porreländet propagerar för dödligt sexbeteende. Det gör ingen någon åt. Inte krogslasket heller. Sanningen måste köras ner i halsen på folk mer eller mindre med våld. Det är vad läget kräver. Med denna fasansfulla blodsmitta tar man inga risker alls. Det är monogami eller avhållsamhet som gäller, och så enkelt är det.