tisdag, juli 01, 2008

Kurt Lundgren om Mona Sahlins flumretorik

Kurt Lundgren förutspådde Sveriges inrikespolitiska utveckling i ett blogginlägg. Jag måste tyvärr instämma i Lundgrens domedagsprofetia, i synnerhet avseende Mona Sahlin. Sahlins flumretorik torde bli outhärdlig att lyssna på i framtiden. Tänk att tvingas beskåda en nation i förfall och från Sahlin bara få höra politiskt korrekta ord om jämställdhet, utanförskap, mångkultur med mera. Inget innehåll alls, ingeting av värde, bara Sahlins menlösa utspel i tid och otid. Herregud, bevare mig väl.

"jag tror att allting är för sent, att SD kommer in i riksdagen, att vi får en socialistisk regering som sitter i 25 år, att hela landet lusas ner med vindkraftverk, att våldet på gatorna tilltar, att otrivseln i landet ökar - Mona Sahlin-pladdret kommer att bli outhärdligt eftersom det aldrig tar slut - vi kan få lyssna till det i 20 år, EU tar över allt lagstiftande, landet förvandlas till en kolonialregion under Bryssel, man har ingenstans att ta vägen än att krypa in i sitt eget skal, kanske inreda sig en väderkvarn och gömma sig undan för verklighetens mardrömslika scenario..."

Kurt Lundgren, Östra Ölands fria horisont:
Stoppa Ernest vid Ölandsbron

Bloggar.se:
, , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blir mycket oroad och sorgsen över att Kurt Lundgren har blivit en svenskfientlig robot som beklagar sig över Sverigedemokraterna. Vem är det som har hotat honom...

John Berg sa...

Tobias Lindgren:

Ingen annan namnkunnig, ej partiansluten, bloggare gav Sverigedemokraterna så positiv uppmärksamhet som Kurt Lundgren gångna tid. Sverigedemokraterna borde inte kritisera Lundgren utan snarare läsa av folkets missnöje med dagens politik utifrån Lundgrens blogginlägg. Att Lundgren på sin blogg inte uttryckligen sympatiserade med SD talade snarare till partiets fördel, ty Lundgren framstod därigenom som en person som förde vanliga människors talan, en talan som i många avseenden stämde överrens med SD:s politik. Lundgrens blogginlägg gav med största säkerhet uttryck för en etablerad uppfattning bland många medborgare gällande dagens miljöpolitik, jämställdhetspolitik, asylinvandring, kriminalpolitik med mera. Vilken annan anständig bloggare kritiserade exempelvis islamiseringen av Europa och Sverige så att hans/hennes opinionsbildning i praktiken gick hand i hand med SD:s politik på nämnda område? Jag kan på rak arm räkna upp ett antal politiska spörsmål, vilka SD borde titta närmare på. Sverigedemokraterna borde kanske lära av Lundgren och börja angripa bensinpriserna, energipriserna med mera, dvs lyfta fram en politik vars konsekvens märks i plånböckerna. Måhända borde SD rentutav profilera sig som ett parti med en politik till förmån för The American way, men i svensk förpackning, dvs rätt till liv, frihet och strävan efter att förverkliga sina livsmål. Inga främmande religiösa påbud, inget skatteslaveri, ingen miljöanpassning, inga genushänsyn, ingen EU-doktrin ska få hindra vanliga medborgare från att leva såsom våra föräldrar, mor- och farföräldrar gjorde före oss!