torsdag, september 17, 2009

Anna Anka, Sveriges främsta opinionsbildare?

Anna Anka drog en vits i dagens upplaga av Expressen. Hon hotade nämligen med att engagera sig i svensk politik. Expressens journalist hängde med i svängarna och skämtade tillbaka.

Expressen:

"På frågan om vad hon skulle säga om Moderaterna eller Kristdemokraterna hörde av sig och bad henne ställa upp i riksdagsvalet säger hon till tidningen..."

Moderaterna? Ska Anka i likhet med Moderaternas partisekreterare Per Schlingmann feministfjäska genom att föreslå politisk genusindoktrinering av våra barn?
Moderaternas partipiska skulle givetvis aldrig tillåta Ankas med svenska ögon vulgära framtoning. Anka torde vara omedveten om jämställdhetshysterins grepp om Sverige. Hon skulle troligen inte ens platsa i Kristdemokraterna. Partiledningens nya liberala framtoning torde inte tillåta en person som Anka att väcka politisk debatt. Nej, Anka måste nog förbli i USA, ty i Sverige måste vi uthärda socialismens nya försök att kollektivisera medborgarna via feministisk politik länge än.

Liket rör sig! Hägglund kritiserade dagens politiska kollektivisering av medborgarna i en debattartikel i Dagens Nyheter. Vore bra om Hägglund även använde sin politiska position till att motverka densamma på riktigt.

Göran Hägglund:

"Ytterst handlar det om att folk har rätt att slippa bli besvärade av den politiska makten av den enda anledningen att de är vanliga..."

Damn right! Teachers leave them kids alone.

Expressen:
Anna Anka vill ge sig in i politiken

Dagens Nyheter:
”Sveriges radikala elit har blivit den nya överheten”

Tidigare inlägg i samma tema:
Schyman i Expressen, vem annars?

Inga kommentarer: