söndag, december 05, 2010

Hanna Fridén: Jonh Berg, du är ett korkat, insiktslöst svin...

Jag kommenterade Hanna Fridéns blogginlägg "Öppet brev till antifeminister" genom att i ett kommentarsinlägg uppmana henne att sluta titulera sig feminist då hennes behjärtansvärda engagemang för unga tjejer med ätstörningar rimmade illa med feminismens stereotypa kvinnosyn. Min kritik föll dock inte i god jord hos fröken Fridén som allteftersom diskussionen fortskred övergick till att förolämpa mig. Fridén kritiserade i ett öppet brev antifeministernas bemötande av hennes person, men hon glömde föga förvånande att i samma veva idka självkritik. Jag vill i och med nedanstående citat visa på Fridéns hyckleri avseende hennes försök att framstå som ett offer för antifeministernas förolämpningar.

Hanna Fridén:

"Jonh Berg: Claes Borgström tog upp att alla män när de stöter på en attityd som framhåller sexbrott som något kul (exempelvis, den där jävla slampan fick vad hon förtjänade etc) i lumpen, i ombytningsrum och i andra miljöer där män är överrepresenterade måste säga emot när det sker. Jag har svårt att se det manshatande i det. Det är väl FÖRFAN självklart. När man säger åt tjejer att de inte ska falla för grupptrycket att röka så är väl inte det något kvinnoförnedrande nonsens som vill antyda att kvinnor är dumma missbrukare? Ibland behöver man faktiskt inte ta åt sig. Det är mitt ansvar som MÄNNISKA att stå emot vissa saker, säga NEJ till vissa saker. Vissa saker sker mer i olika sammanhang och då riktar man sin uppmaning till den gruppen. Det finns inget förnedrande i det. Så är det för ALLA grupper när man identifierar och behandlar problem. Tiina Rosenberg är radikalfeminist och går knappast att jämföra med alla feminister. Radikalfeminismen går ut på att alla sammanhang där män och kvinnor möts så underordnas kvinnan automatiskt mannen, och därför är man för artificiell befruktning, mot äktenskap och så vidare. Och angående ROKS, hon är säratsfeminist. Det innebär att man tror att det finns biologiska skillnader mellan män och kvinnor som innebär att kvinnor är väna, bra med barn osv och män är våldsamma. Detta kan även kallas för biologism, och det flesta antifeminister jag träffar på ÄR just biologister. Du kanske ska vara emot biologister istället? John Berg. Du är rabiat, fullkomligt. Du baserar hela ditt hat på feminismen utifrån ett extremt fåtal och sitter i samma veva och är arga på att andra stämplas på grund av ett fåtal. Sedan säger du åt mig att jag omedelbart måste upphöra att kalla mig för feminist. John Berg, du är otrevlig, rabiat, du är inte konsekvent, du hatar utan belägg för det och du spottar och kränker en hel grupp människor på grund av ett fåttal samtidigt som du blir arg på den gruppen du hatar för att de gör samma sak mot dig. Sedan har du mage att kräva av mig att jag ska sluta kalla mig för feminist. Jonh Berg, du är ett korkat, insiktslöst svin som sitter och säger sådär. Börja bete dig bättre, eller så slänger jag ut dig härifrån. För precis som du inte uppskattar när alla män utmålas som onda, så uppskattar inte jag samma sak, och att du inte kan förstå detta tycker jag är extremt konstigt. För det borde varenda vettig jävla människa kunna fatta om de inte är blindade av rabiat hat."

Märk väl att Fridén beskrev mig med orden "ett korkat, insiktslöst svin" med mera. Tala om att kasta sten i glashus. Fridéns "Öppet brev till antifeminister" utgjorde allena ett feministiskt hyckleri.

Hanna Fridén:
Öppet brev till antifeminister

1 kommentar:

Anonym sa...

Hanna Fridéns beskrivning passar mycket bättre på feministsvin som henne själv

Håll Sverige rent, följ ett feministsvin till gränsen