onsdag, december 01, 2010

Sveriges feministiska etablissemang vs Wikileaks Julian Assange

Interpol efterlyste nyligen Wikileaks talesperson Julian Assange. I Interpols efterlysning anges "SEX CRIMIS" som orsak till efterlysningen. Assange efterlyses med andra ord med anledning av hans eskapader med två frigjorda svenska kvinnor i samband med hans sverigebesök härförleden. En varning borde vara på sin plats med anledning av rättssamhällets hantering av fallet Assange, ty vi vet sedan tidigare att Sveriges rättssäkerhet inte torde vara att lita på i brottmål gällande sexualbrott. Minns väl domstolsväsendets i allra högsta grad tvivelaktiga domslut i samband med att artisten Tito Beltran dömdes för våldtäkt av Maria Lundqvists barnflicka. Beltran må vara en sexfixerad person, men en våldtäktsman? Nej, inte av åklagarens bevisning att döma i alla fall. Vi vet också att Maria Lundqvist initierade aktuell rättsprocess och att en feministisk privatspanare vid namn Monica Dahlström-Lannes tillsammans med radikalfeministen Claes Borgströms advokat- och partikompis Thomas Bodström spelade en central roll i ärendet. Sveriges feministmaffia angrep Beltran i en rättegång som måste anses ha åtminstone delvis politiska förtecken.

Vilket demokratiskt land i världen vore ett lämpligare land än Sverige om man avser ta äran av en man via falska sexbrottsanklagelser? Jag ska med spänning följa rättsväsendets hantering av fallet Assange. Jag hoppas innerligt att Sveriges feministmaffia tog sig vatten över huvudet i samband med att man angrep en internationell storspelare som Assange och att rörelsen en gång för alla avslöjas med byxorna nere i ett rättsfall vars händelseförlopp synas i sömmarna av en hel värld. Vår omvärld måste bli varse domstolarnas rättsövergrepp på svenska män i samband med sexualbrottsmål.

Assanges påstådda sexbrott i samband med hans sverigebesök måste även i ärlighetens namn ses som en händelse av ringa betydelse i jämförelse med Assanges roll som journalist med hela världen som spelplan. Assange borde å andra sidan vara mer försiktig och inte låta sig snärjas av fagra kvinns med socialdemokratisk partibok. Jag ska avsluta mitt blogginlägg med att bemöta Expressens Karin Olsson och hennes senaste artikel om Julian Assange. Låt mig citera artisten Björn Afzelius text "Medan bomberna faller", se nedan.

Björn Afzelius:

"Kom se på journalisterna,
på samhällsgisslarna;
Många av dom plottrar bort sin möjlighet.
Ja, vad får jag för pultronerna
som fläckar spalterna
med byskvaller och annan harmlöshet?
Vars enda ambitioner
är en byline och en lön
och ett stambord där Det Vackra Folket finns
medan andra bryter ryggen
i jakt på sanningar
som skrämmer skiten ur en livrädd redaktion.
Ja, till dom sista vill jag säga,
innan tystnaden tar vid:
Vi behöver folk som fattar sin mission!"

Julian Assange bryter ryggen i jakt på sanningar. Säg mig, Karin Olsson, vad får vi för pultronerna som fläckar spalterna med byskvaller och annan harmlöshet?

Aftonbladet:
Assange på Interpols ”Most Wanted”-lista

Expressen:
Assange: Hillary Clinton borde avgå
En beslöjad avslöjare

YouTube:
Björn Afzelius - Medan bomberna faller

Tidigare inlägg i samma tema:
Thomas Bodström ljög om Monica Dahlström-Lannes

Inga kommentarer: