måndag, januari 28, 2008

Feministiskt initiativs bidragsfusk

Feministiskt initiativ ska kandidera i Europaparlamentsvalet 2009 och i riksdagsvalet 2010. Feministiskt initiativ borde således återbetala 400 000 kr till svenska staten med anledning av partiets bedrägliga agerande i samband med att partiet olovligen erhöll partistöd. Delegationen för fördelning av statsbidrag för kvinnors organisering och jämställdhetsprojekt gjorde en märklig tolkning av delegationens regelverk då man tilldelade Fi partiets förtäckta partistöd.

Delegationen för fördelning av statsbidrag för kvinnors organisering och jämställdhetsprojekt:

"Det är upp till Fi:s medlemmar att besluta om de ska ställa upp i val. Om de däremot vill behålla etableringsbidraget får Fi under 2007 inte fatta ett beslut om att ställa upp i något kommande allmänt val – i praktiken 2009 och 2010. De blir då återbetalningsskyldiga. Om beslut om att ställa upp i val istället fattas under 2008 får de behålla bidraget för 2007 men kan inte beviljas bidrag för 2008."

Att Gudrun Schyman och Maria Carlshamre väntade till 2008 med att utannonsera partiets deltagande i 2009 och 2010 års val torde inte utgöra en tillfällighet. Partiledningens väntan grundlade partiets ohederliga partistöd från 2007. Fi borde omgående återbetala 2007 års förtäckta partibidrag. Partitoppens agerande visade på såväl partiledningens kriminella bakgrund som feministmaffians infiltrering av statsmakten. Maken till fräckhet torde inte stå att finna någon annanstans. Inte ens Socialdemokraternas och Vänsterpartiets bedrägeri i samband med partiernas medlemsfusk torde tangera Fi:s avskyvärda tillgrepp av medborgarnas ekonomiska medel.

Tidigare inlägg i samma tema:
Partistöd till Feministiskt initiativ
Schyman och Karlsson om Fi:s bidragsfusk
Feministiskt initiativs medlemsantal 1784 personer
Maria Abrahamsson om Fi:s partistöd
Feministiskt initiativ, ett sista farväl?

Svenska Dagbladet:
FI ställer upp i nästa riksdagsval

Dagens Nyheter:
FI ställer upp i valet

Aftonbladet:
FI ställer upp i nästa riksdagsval

2 kommentarer:

tiarafeministen sa...

Hej John,
Fatum är att vi är en en folkbildningsrörelse. Under 2007 som bidraget var till fanns det inget beslut om att ställa upp till val, personerna som beviljade pengarna var mycket väl medvetna om att vi kanske senare skulle kunna tänkas ställa upp till val, de gav oss pengarna ändå. Pengarna som vi fick var öronmäkta, de fick bara gå och gick bara till folkbildning, tro mig de kommer att kolla upp det. Om några av dessa pengar inte används till folkbildning kommer vi som jag har förstått det lämna tillbaka dem. Så oroa dig inte.

Sen tror jag det är lämpigt att notera att inget beslut i frågan är fattat, detta är bara styrelsens förslag till kongressen i maj. Om det verkar annorlunda så är det för att pressen gått händelserna i förväg.

John Berg sa...

"Fatum är att vi är en en folkbildningsrörelse. Under 2007 som bidraget var till fanns det inget beslut om att ställa upp till val..."

Varför ska Fi besluta om att ställa upp i 2009 och 2010 års val nu, via en extrakongress i maj, och inte vid ordinarie partikongress 2007?
Jo, eftersom man i så fall skulle bli tvungen att betala tillbaka 400 000 kr till skattebetalarna. Därav Schymans och Carlshamres utspel i januari 2008.

"...personerna som beviljade pengarna var mycket väl medvetna om att vi kanske senare skulle kunna tänkas ställa upp till val, de gav oss pengarna ändå."

Varför gav Delegationen för fördelning av statsbidrag för kvinnors organisering och jämställdhetsprojekt Fi bidrag trots att man anade att Fi skulle kandidera i framtida val?
Jo, eftersom nämnda delegation utgjorde en del i feminismens infiltration av statsmakten, tillika en politisk organisation med uppenbara politiska motiv att indoktrinera svenska folket i feminismens lögnaktiga samhällssyn. Därav delegationens förtäckta partistöd till Fi.

"Pengarna som vi fick var öronmäkta, de fick bara gå och gick bara till folkbildning, tro mig de kommer att kolla upp det."

Vad gick pengarna till? Kvitto? Och nej, tryckning av Fi:s propaganda, återbetalning av valsedelstryckning, återgäldande av skuld som uppstod till följd av partiets vanvettiga valsatsning med mera torde inte vara att betrakta som folkbildning utan snarare partipolitik.

"Sen tror jag det är lämpigt att notera att inget beslut i frågan är fattat, detta är bara styrelsens förslag till kongressen i maj."

Ska vi slå vad om huruvida Fi ska kandidera till Europaparlamentsvalet och/eller riksdagsvalet?