fredag, april 25, 2008

Thomas Bodström otrogen?

Någon startade tydligen en skvallertråd om Thomas Bodström på Flashback Forum. I skrivande stund återfinns bara lösryckta påståenden om Bodström i tråden. Jag vill ändå passa på att tipsa om Flashbacks tråd, i vilken initierade medborgare alltså kan dela med sig av information gällande Bodström. Nedan ges exempel på några av trådens alla lösryckta påståenden.

Flashback Forum:

"Innan han blev justitieminister var han advokat och målsägandebiträde åt anhöriga vid mordbrandrättegången. Enligt en källa sågs han festa till rejält vissa kvällar under förhandlingsdagarna, svinade och raggade på småflickor på krogen i Göteborg."

"Vad som dock är sant enligt gamla skolkamrater är att Tomas B var en mobbare av rang som mer än gärna gick på de som var svaga."

"Har nu fått det bekräftat från ytterligare ett annat håll. Mitt första inlägg grundades på info från de som jobbar med säk kring honom. Nu har jag hört via folk i hans bekantskapskrets - juristfolk - att det är allmänt känt att TB pippar runt. Detta verkar såpass allmänt känt att troligen så vet media redan om det, men varför outa en gullgosse?"

"För något år sedan hade våran lille grabb ett förhållande med fröken Marklund. Dock är det över nu. Källan till skvallret är jag själv som har kört pojken i fråga i min bil. För ett år sedan hade jag en annan bil och körde honom på kvällarna till träffar med Marklund i den BMW med regnr UKB018 som jag då använde, sedan fick man med en kollega sitta och vänta i en timme eller en och halv. Några här tycker kanske att det är idiotiskt att skriva ut bilens regnr men jag är så jävla trött på hyckleriet i vårt samhälle."

Illasinnad ryktesspridning? Skicka ett mail till mig om du vill dela med dig av trovärdig information med anknytning till ovanstående händelseförlopp.

Flashback Forum:
Thomas Bodström otrogen?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det här är ju flera år gammalt skvaller. Är du inte lite sent ute?

John Berg sa...

Jo, möjligen. Å andra sidan inte fel med en repetition.

Anonym sa...

Jag vill till detta lägga Bodströms koppling till Kapten Klänning. Undras varför han drog till USA under brinnande utredning.

Anonym sa...

Egentligen vill jag inte släppa denna nyhet då jag anser att politiker bara är människor och har rätt att göra vad fan de vill på fritiden.

Jag har 100% bevis på att Bodström var otrogen. Jag känner tjejen han var otrogen med. Detta skedde för ett antal år sedan när Bodström var i London. Tjejen är en svensk som bodde i London.

Det är förstås tråkigt för fru och barn, men sanningen är att han var otrogen med en svensk, ung, blond tjej som bodde i London.

Det är bara bra för honom och hans familj att han lämnar politiken. Det kanske ger honom möjligheten att fokusera på familjen istället för rampljuset.

Anonym sa...

Visst har Bodström varit otrogen. I augusti 2003 hade han sex med en då 28 år gammal kvinna från Gotland. Detta hände efter dans på Sudersands badrestaurang. De två möttes senare på stranden. Kvinnan i fråga var min flickvän.