måndag, maj 05, 2008

Feministiskt initiativ fastslog partiets bidragsmygel

Feministiskt initiativs kongress beslutade nyligen att partiet ska kandidera i Europaparlamentsvalet 2009 och i riksdagsvalet 2010. Därmed torde partiets bidragsmygel vara ett faktum, se länksamling med tidigare inlägg nedan. Partiets tal om folkbildning utgjorde givetvis bara ett led i en planerad bidragsbluff, vilken allena syftade till att med hjälp av skattemedel finansiera Feministiskt initiativs radikalfeministiska propaganda. Jag noterade att medlemmarna svek Fi:s kongress. Bänkraderna gapade tomma och bara ett fåtal tappra anhängare applåderade partiledningens hätska utfall.

Jag noterade även att Socialdemokraternas tidigare påläggskalv i SSU, rasisten Anna Sjödin, utgjorde en del av kongressens presidium. Sjödin blev rikskänd i samband med att hon blev dömd i domstol med anledning av att hon en kväll på krogen, full som en alika, skrek rasistiska slagord och även misshandlade en medborgare av utländsk bakgrund. Partilakejen Skeppströms påstådda bekantskap med dåvarande justitieminister Thomas Bodström hjälpte föga utan Sjödin blev dömd och därpå i praktiken utsparkad från SSU. Inte ens Sjödins könsordsramsa i samband med att poliserna släpade henne till polishusets tillnyktringscell imponerade på lagens långa arm. Sjödin tvangs således övernatta i polisens tillnyktringscell. Inte härom dagen på Fi:s kongress alltså, utan kvällen då Sjödin med sällskap försökte tömma stadens krogvärld på alkohol.

Svenska Dagbladet:
FI satsar mot riksdagen och EU

Dagen:
FI ställer upp i flera val

Dagens Nyheter:
FI satsar på kommande val

Helsingborgs Dagblad:
"Det är ett annat politiskt läge nu"

Tidigare inlägg i samma tema:
Staten och Feministiskt initiativ, sida vid sida, tillsammans hjälps de åt
Fel att bevilja Feministiskt initiativ etableringsbidrag
Feministiskt initiativ inte ett parti, inte ens i allmänna val
SSU:s ordförande Anna Sjödin polisanmäld

Bloggar:
, , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket påhitt. en dagdrömsblogg verkar detta vara. Kanske kan ge nån refferens och lite mer info om "bidragsfusket"? eller kommer det då avslöjas att bidragen som Fi fått har gått till att driva folkbildning och arrangera massvis med aktiviteter och arrangemang på gräsrotsnivå. Fi är ju nämligen en nästintill platt organisation som grundar sig på folkbildning, men kan även ta parlamentariska nitiativ. Nu har vi valt att även gå till val, men dit har inga bidragspengar gått, och fortfarande går pengar till andra aktiviteter.
Och ang Sjödin. Fi är ett antirasistisk parti likväl som vi är ett feministiskt parti. Jag tror inte Sjödin skulle vilja sitta i podiet nästintill gratis om hon var rasist.

John Berg sa...

Anonym:

"Kanske kan ge nån refferens och lite mer info om "bidragsfusket"?"

Min postning innehöll en länksamling med information gällade Fi:s bidragsmygel.

"Nu har vi valt att även gå till val, men dit har inga bidragspengar gått, och fortfarande går pengar till andra aktiviteter."

Synd bara att all folkbildande, läs partipolitisk, verksamhet i Fi:s namn även torde bidra till partiets politiska verksamhet. Ni kanske borde bedriva "folkbildning" via en annan organisation, ej att förväxla med Fi?
Sluta urskulda Fi:s uppenbara missbruk av bidragssystemet. Vad skulle du säga om exempelvis Sverigedemokraterna fick 400 000 kr i föreningsstöd i syfte att bedriva folkbildning om Sveriges historia utifrån en nationalistisk infallsvinkel? En sådan situation torde vara lika omöjlig som oönskad i en verklig demokrati. Fi:s bidragsmygel visade med all önskvärd tydlighet på statsfeminismens infiltration av Sveriges statsförvaltning.

"Jag tror inte Sjödin skulle vilja sitta i podiet nästintill gratis om hon var rasist."

Sjödins rasistiska människosyn torde vara tämligen väldokumenterad med anledning av hennes agerande på nattklubben Crazy Horse.