torsdag, maj 07, 2009

Thomas Bodströms fylleblogg

Jag noterade att Sveriges fd justitieminister Thomas Bodström nyligen lanserade en personlig blogg vid namn Bodströmsamhället. Bodström må vara såväl en misslyckad justitieminister som författare, men ironi tycks personen i fråga i alla fall onekligen besitta. Initierade medborgare torde nämligen vara väl förtrogna med Bodströmsamhällets innebörd. Sveriges nya storebrorssamhälle i avsaknad av personlig integritet erhöll tidigare benämningen Bodströmsamhället.

Jag gjorde ett besök på Bodströms blogg och tog del av Bodströms senaste blogginlägg i form av en fylleblogg. Nedanstående inlägg publicerades av Bodström vid halvelva tiden på kvällen den 7 maj 2009. Kära läsare, ta del av Sveriges fd justitieministers budskap till Sveriges befolkning via nedanstående citat.

Thomas Bodström:

"tmö mera menar du allvar får göra ovaman har det största uni jär tne så lätt huvudproblemet i rättsväsendet är just att Ask på kort tid har lyckats orsaka försätta just nu det i det här fallet tror jag att de tror jagteffektivareEt rgareafrån"

Ovanstående citat utgjorde en ordagrann återgivning av Bodströms avslutande del i hans senaste blogginlägg. Inte undra på att Tito Beltran frågade om Bodström hade tagit knark i samband med att Beltran stod åtalad för våldtäkt på Maria Lundqvists barnflicka.

Wikipedia:
Bodströmsamhälllet

Tidigare inlägg i samma tema:
Thomas Bodström ljög om Monica Dahlström-Lannes

Inga kommentarer: