söndag, augusti 16, 2009

Birgitta Ohlsson, Lars Ohly, Peter Eriksson och feminismens lömska missförstånd

Jag avslöjade tidigare feministernas lömska taktik att verka i lönndom. Feministiskt initiativ fifflade med partiets beteckning och erhöll hundratusentals kronor i partistöd. Radikalfeministerna Sandra Dahlén och Kristina Hultman låtsades vara sexualrådgivare respektive journalist, trots att deras insats i olika sammanhang allena syftade till att rättfärdiga radikalfeministisk manshets. Jag uppmanade landets medborgare att vara vaksamma på feministernas lurendrejeri.

Feministernas taktik torde inte bara bestå i att verka i lönndom. Ett av feministernas främsta vapen torde vara att avsiktligen missförstå alla i omgivningen. Vi såg exempel på radikalfeministiska missförstånd i och med att RFSL:s förbundsordförande Sören Juvas låtsades tro att dåvarande jämställdhetsminister Jens Orbacks inofficiella världsrekordförsök i politisk korrekthet syftade till att jämföra homosexuella med djur. Orback avsåg givetvis inte jämföra homosexuella med djur utan syftade allena till att överträffa alla andra i tolerans gällande icke heterosexuell läggning. Kommunistfeministen Ireen von Wachenfeldt tilläts göra en liknande jämförelse mellan män och djur. Wachenfeldts utspel utgjorde dock inte ett led i politisk korrekthet utan tvärtom ett exempel på renodlad manshets.

Vi såg även prov på fulvänsterns medvetna missförstånd i och med att Centrum mot rasism angrep en oskyldig glass vid namn Nogger. Ingen normal medborgare såg aktuell glass som en politisk markering, men CMR:s hets tvingade ansvariga på GB Glace att göra offentlig avbön. Även GB:s rosa princessglass fick en släng av sleven då glassen i sedvanlig radikalfeminstisk anda ansågs vara genuskodad. Barn som tidigare lekte med fantasin som främsta leksak tvingas till följd av feministernas medvetna missförstånd att inskränka sina liv. Skolgårdens klätterställning påstås vara en könskodad karriärstege och allehanda föremål ges en vidskeplig betydelse i form av genuskodade magiska objekt. Feministerna tillåts i vanföreställningarnas och genuskodernas namn att sabotera barns naturliga lekfullhet. Traditionslösa moderater, vänsterpolitiker och diverse andra politiska skojare försvarade till råga på allt feministernas gallimatias. Minsta kritik gällande feminismens försök att hjärntvätta landets befolkning torde föranleda ett missförstånd från feministernas sida.

I dagarna tvingades vi återigen ta del av feministernas avsiktliga missförstånd. Folkpartiets Birgitta Ohlsson, Vänsterpartiets Lars Ohly och Miljöpartiets Peter Eriksson försökte nedmontera landets rättssäkerhet genom att missförstå kammaråklagare Rolf Hillegrens utspel om våldtäkt. En någorlunda normal medborgare torde utan problem förstå att Hillegren menade att en våldtäkt kan ta olika uttryck. Hillegren menade med största säkerhet att man ibland måste konstatera att en våldtäkt i själva verket utgjorde nära på ett missförstånd mellan parterna. Ohlsson, Ohly och Eriksson som till dags dato torde vara välkända bland medborgarna till följd av deras radikalfeministiska utspel i tid och otid missförstod givetvis Hillegren och försökte därigenom placera alla våldtäktsmän i samma fack. Man måste göra en viss åtskillnad mellan en man som döms med anledning av att han idkade samlag med en aningen överförfriskad flickvän och en våldtäksman som istället utförde en brutal utomhusvåldtäkt på en okänd kvinna. Således borde även våldtäktens staffvärde variera från fall till fall och måhända även ärendets bevisprövning. Ohlsson, Ohly och Eriksson missförstod givetvis Hillegrens resonemang och försökte således flamsifiera frågan på äkta feministiskt manér.

Apropå Ireen von Wachenfeldt. Inte nog med att hon liknade svenska män vid djur och även representerade Vänsterpartiet i Karlskoga kommunfullmäktige. Hon stod även bakom en annan vrickad sak en gång i tiden.

Wikipedia:

"Hon blev rikskänd för första gången på 1990-talet som "den nakna lärarinnan vid Kristinehamns Folkhögskola", då hon under en lektion klädde av sig naken vilket ledde till att folkhögskolan avskedade henne. Avskedandet ledde till en process i Arbetsdomstolen som Wachenfeldt vann men hon fick inte tillbaka sin projektanställning.[1] Efter avskedandet medverkade hon i Renée Nybergs TV-program där hon förklarade sin undervisningsmetod."

Jag torde vara en härdad antifeminist, men ibland måste även jag ställa mig frågandes till feministernas stolleprov. Om hon ändå vore en ung blondin i sina bästa år så torde allting vara i sin ordning, men vilken kursdeltagare vill beskåda en halvgammal feministkärring i bara mässingen? Bevare oss väl.

Aftonbladet:
Kammaråklagarens uttalande väckte snabbt starka reaktioner

Svenska Dagbladet:
Hillegren: "En olycklig formulering"

YouTube:
ROKS - Män är djur!

Tidigare inlägg i samma tema:
Kristina Hultman, en lesbisk radikalfeminist i journalistförklädnad
Sandra Dahléns radikalfeministiska sex och samlevnad

Inga kommentarer: