måndag, september 19, 2005

Tiina Rosenbergs falska martyrskap

Feministiskt Initiativs talesperson Tiina Rosenberg försökte nyligen motverka partiets farsartade framställning i massmedia genom att påtala framförda mordhot riktade mot Rosenberg och hennes kriminelle partivän Gudrun Schyman. Rosenberg torde dock inte vara förvånad gällande nämnda hotbild, med anledning av hennes tidigare feministiska engagemang. Påtalade hotbild borde i synnerhet inte förvåna en så kallad professor i genusvetenskap, med kännedom om brott riktade mot homosexuella. Rosenbergs tilltag vittnade om ett försök att erhålla martyrskap. Tilltänkta martyrskap borde snarare tillfalla Sveriges kvinnliga medborgare, med anledning av en uppoffrande och ansvarstagande inställning gällande familj och barn, trots extremfeministernas fördömande attityd.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men skojar du eller?
Det är väl en rätt stor skillnad mellan att känna till hotbilder som riktas mot olika grupper, och att själv bli hotad?


"Rosenberg torde dock inte vara förvånad gällande nämnda hotbild, med anledning av hennes tidigare feministiska engagemang".


"i synnerhet inte förvåna en så kallad professor i genusvetenskap, med kännedom om brott riktade mot homosexuella".

Anonym sa...

För att inte tala om Sveriges hårt arbetande manliga medborgare som väljer att inte tar ut föräldraledighet! Ett tilltänkt martyrskap kunde också tillfalla dem, med anledning av en uppoffrande och ansvarstagande inställning gällande familjeekonomin, trots extremfeministernas fördömande attityd. De här kvinnliga medborgarna som du nämner, och de här manliga, de har ju ett verkligt martyrskap att tampas med. Ett mordhot liksom, hur farligt är det egentligen på en skala? Så borde man faktiskt skylla sig själv om man mordhotas när man har ett feministiskt engagemang och är en så kallad professor i genusvetenskap - då borde man veta bättre och låta bli att sticka ut hakan.

mvh Allan

John Berg sa...

Sveriges alla familjeförsörjande män borde givetvis också tilledelas ett martyrskap med anledning av extremfeministernas hets mot rekorderliga män.

John Berg sa...

Tiina Rosenberg visste med största sannolikhet att hennes politiska utspel skulle rendera i hot riktade mot ledande partiföreträdare. Rosenbergs oförstående inställning utgjorde ett försök att tillgodogöra sig medborgarnas sympati och inte en oväntad reaktion på politiska utspel. Föga förvånande framkom idag att såväl Rosenberg som Schyman undlät att polisanmäla aktuella hot.

Anonym sa...

Mycket väl kan det vara ett mediaknep, men vem vet? Man kan ju inte misstro någon bara för att det låter bra.

Hur som helst så ligger Tiina inte bra till hos media. För mycket psyko och för lite åsikter. Vad har vi egentligen fått veta av det hon vill påverka? Nada nipp nothing.