onsdag, januari 02, 2008

Pär Ströms debattartikel i Svenska Dagbladet

God fortsättning ska jag väl inleda med att säga. Med artighetsfraserna avklarade så vill jag passa på att meddela att Svenska Dagbladet publicerade en läsvärd artikel av Pär Ström idag. Ströms bok, Mansförtryck och kvinnovälde, finns att läsa som pdf-fil och lyssna på som mp3-fil på Den Nya Välfärdens hemsida, se respektive länk nedan.

Pär Ström i SvD:

"Enligt den feministiska retoriken, som märkligt nog accepterats som sanning av större delen av medierna och det politiska Sverige, är män en skock lata och egoistiska härskare som super, slår sina fruar och konspirerar i bastun om hur kvinnor bäst kuvas.

Runt omkring kvinnan lyser däremot helgonauran som en sol.

Denna vrångbild förstärks av forskningsrapporter som påfallande ofta är vinklade, utförda av hängivna feminister som redan från början bestämt sig för vad de vill få fram. Och medierna papegojar glatt vidare den feministiska propagandan."

Ström torde inte vara någon indoktrinerad idiot, utan en i allra högsta grad förnuftig person med en vettig inställning till dagens politiska fanatism i form av feminism.

Svenska Dagbladet:
Män kuvas av statlig feminism

Tidigare inlägg i samma tema:
Pär Ström om mansförtryck och kvinnovälde

Den Nya Välfärden, ljudfil i mp3-format:
Mansförtryck och kvinnovälde (*.mp3)

Den Nya Välfärden, textfil i pdf-format:
Mansförtryck och kvinnovälde (*.pdf)

Inga kommentarer: