torsdag, oktober 22, 2009

Fel av kyrkomötet att acceptera könsneutrala äktenskap

Svenska kyrkan valde idag att exkludera mig. Idag våldförde sig Svenska kyrkan på äktenskapet. Jag försökte tidigare att tolerera Svenska kyrkans stegvisa avgudatro, men dagens beslut i kyrkomötet att tillåta könsneutrala äktenskap avgjorde med största säkerhet saken. Svenska kyrkans företrädare valde att tolka Bibeln som om fan läste Bibeln. Alla kristna medborgare borde idag överväga att vända Svenska kyrkan ryggen och engagera sig i endera frireligiös församling istället. Kyrkomötets beslut torde utgöra alla tiders falska profetia. Kyrkomötets beslut ska givetvis inte respekteras.

Kyrkomötet 2009:

"Svenska kyrkan ska ansöka om vigselrätt och från och med den 1 november i år också viga par av samma kön. Det beslutade kyrkomötet i Uppsala i dag."

En sann kristen borde aldrig acceptera kyrkopolitikernas försök att tillmötesgå Sveriges liberala politikerelit och gaylobby. Nästa steg torde vara att acceptera månggifte, engifte och även äktenskap mellan människa och djur. Sistnämnda ändring torde visserligen tilltala Orbacks mormors syster, men inte oss andra som vill bevara äktenskapet som ett förbund mellan en man och en kvinna. Ge oss äktenskapet tillbaka! Ja, jag vet att jag anspelade på Sverigedemokraternas slogan "Ge oss Sverige tillbaka", men i ärlighetens namn, låt inte liberalerna förstöra äktenskapet man och kvinna emellan. Avskaffa Sveriges könsneutrala äktensakpslagstiftning!

Expressen:
Ja till homovigsel i kyrkan

Aftonbladet:
Ja till homovigsel

Svenska Dagbladet:
Ja till homovigslar i Svenska kyrkan

Dagens Nyheter:
Kyrkomötet öppnade för enkönade äktenskap

Göteborgs-Posten:
Ja till homovigsel i kyrkan

4 kommentarer:

American Christian sa...

A true Christian would show love and compassion to everyone. A true Christian would read the Bible with Jesus' message of love and acceptance in mind. A true Christian would not feel that marriage has been "taken away" from them when same-sex couples are given the right to form the bond of marriage before God, who created gay people.
Shame on this blog, whose writers are most certainly under the influence of Satan, as this hateful blog message shows.

Anonym sa...

Bibeln säger att homosexuella ska dödas, om du verkligen tror på guds ord borde du väl hålla med om det, eller? Gud tycker också att det är okej att äga slavar, och det håller du med om? Gud skickade sin egna son på ett självmordsuppdrag, skulle du tvinga din son att ta självmord?

John Berg sa...

Om man inte vill leva upp till Bibelns påbud så borde man kanske överväga att konvertera till en religion med en liberal framtoning? Lev utifrån Bibelns budskap eller lägg av, men hyckla inte. Sluta hyckla om Bibelns budskap!
Vem sa att en sann kristen måste förlika sig med demokrati och liberalism, vem sa att en troende kristen måste acceptera samhällets nuvarande människosyn?

Cristopher sa...

Det finns stöd för mycket i den heliga skrift... snälla; läs själva om ni inte tror på mig!

2 Mos 20:25
Men om du vill göra åt mig ett altare av stenar, så må du inte bygga det av huggen sten. ´


(Tror inte att jag sett en enda kyrka utan ett stenaltare med huggen sten i)

2 Mos 20:26
Inte heller må du stiga upp till mitt altare på trappor...

(Trappor upp till altaret, iallafall ett eller ett par trappsteg är rätt så vanligt)

2 Mos 21:7
Om någon säljer sin dotter som trälinna, så ska hon inte friges som trälarna friges.

(Med andra ord, hon ska inte friges efter 7 år som alla andra trälar. Finns en hel del regler om hur du ska behandla dina trälar i bibeln. Träldom är ett riktigt fint moraliskt rättesnöre)

2 Mos 21:18-19
Om män tvistar med varandra, och den ene slår den andre med en sten eller med knuten hand, så att denna visserligen inte dör men blir sängliggande, dock att han sedan kan vara uppe och gå ute, stödd vid sin stav, så skall den som slog honom vara frif rån straff. Han ska endast ersätta honom för den tid han har förlorat och ombesörja sjukvård åt honom.

(Om jag slår dig är det helt okey, bara du överlever... bra va?)

2 Mos 22:16
Om någon förför en jungru som inte är trolovad och ligger med henne, så skall han ge brudgåva för henne, och ta henne till hustru.

(Kan bli jobbigt efter en kväll på krogen)

2 Mos 35:2-3
Sex dagar skall arbete göras, men på sjunde dagen skall ni ha helgdag, en Herrens vilosabbat. Var och en som på den dagen gör något arbete ska DÖDAS. Ni ska inte tända upp någon eld på sabbatsdagen var ni än är bosatta.


Ska vi inleda vårt korståg? Låt oss gå ut och döda busschaufförer, vårdpersonal och poliser. Döda alla som jobbar i affärer; alla som pluggar; alla som arbetar i trädgården. För det som står i bibeln är sant, och på grund av det ska alla som arbetar på söndagen DÖÖÖÖÖÖÖ!!!
Ja, visst ja, död åt rökarna också. för de tänder eld på söndagar. Fy dem... och död åt prästerskapet också, för de tänder eld för att kunna tänd ljus på söndagsgudstjänsten... och eftersom de arbetar som präser på söndagen ska de också dö.
Och eftersom DU arbetar med att döda alla på söndagen ska du också dö.
"Du skall icke dräpa" stod det någonstans, det var antagligen i nåt avsnitt av "The Simpssons" för det verkar inte ha något att göra med det som står i bibeln; för enligt den ska du döda i stort sett alla!

3 Mos 18:22
Du skall inte ligga hos en man som man ligger hos en kvinna. Det är en styggelse.

Var ska vi börja...
Så... en kvinna som ligger hos en man som ligger hos en kvinna... är en styggelse... så med andra ord, om en man och en kvinna ligger hos varandra är det en styggelse (ja.. bibeln är skriven ur ett "manligt-genusperspektiv", men om vi ska ta det som står där för sanningar, så ska vi väl göra det hela vägen ut? Det står inte uttryckligen att det inte gäller för kvinnor...)
Lesbiskt sex är helt okey; står inte att det är otillåtet iaf. Antagligen för att männen i skrivande stund tyckte det var rätt så upphetsande att tänka på sånt. Rätt så anmärkningsvärt...
Det står inte heller att det gäller sex, utan endast "ligga" med... så så länge man sitter upp, står upp, den ena ligger den andra sitter, eller om man gör något som en man och en kvinna inte brukar göra med varandra så är det lugnt....==============================
Som man tydligt ser så finns det en del dumheter i bibeln. Och vi måste bestämma oss;
Antingen följer vi det som står i skrifterna; eller så gör vi det inte. Poängen är; om du anser att 3 Mos 18:22 är ett rättesnöre som ska tas bokstavligt; så ska du också ta 2 Mos 35:2-3 bokstavligt.
==============================