onsdag, oktober 17, 2007

Pär Ström om mansförtryck och kvinnovälde

Pär Ström, känd från diverse sammanhang gällande exempelvis avlyssning och IT, gav nyligen sin syn på svensk feminism i en bok vid namn Mansförtryck och kvinnovälde. Jag vill härmed rekommendera mina besökare att läsa Ströms nya bok. Ströms bok finns att ta del av gratis via Den Nya Välfärdens hemsida i form av såväl textfil i pdf-format som ljudfil i mp3-format, se länk nedan. Glöm förresten inte att läsa Annika Dahlströms bok, Könet sitter i hjärnan, vilken gav stora skälvan bland landets rabiata feministmaffia härförleden. Apropå boktips, Thomas Bodströms nytilltänkta bok ska ni ge blanka fasen i att läsa!

Den Nya Välfärden:

"Boken "Mansförtryck och kvinnovälde" av Den Nya Välfärdens debattör Pär Ström tar upp den andra halvan av verkligheten. Den nedtystade halvan. Det som väldigt många tänker men nästan ingen vågar säga. Det finns ett omfattande mansförtryck i Sverige idag. Kvinnor har många fördelar och privilegier som antingen "inte räknas" eller också tystas ned."

Den Nya Välfärden, textfil i pdf-format:
Mansförtryck och kvinnovälde (*.pdf)

Den Nya Välfärden, ljudfil i mp3-format:
Mansförtryck och kvinnovälde (*.mp3)

Den Nya Välfärden:
www.dnv.se

Tidigare inlägg i samma tema:
Könet sitter i hjärnan

4 kommentarer:

Unknown sa...

Äntligen! Kan inte beskriva hur glad jag blir när jag läser "Mansförtryck och kvinnovälde". Det är fan på tiden att nån uppmärksammar sanningen. Det kan aldrig bli fred lr jämlikhet mellan könen så länge det blundas för det här. Johan Pettersson

John Berg sa...

Nej, men dagens jämställdhetspolitik avsåg antagligen aldrig skapa fred och jämlikhet mellan könen utan målsättningen bestod förmodligen i att härska genom att söndra.

Anonym sa...

Per Ström bidrar bara med att belysa en allmän fördom mot HANS tollkning av feminism. Feminism innebär lika villkor för män och kvinnor. Det enda fallet där män kan anses behandlas sämre än kvinnor är vid vårdnadstvister. När det kommer till sexuella kränkningar, våldtäkter, löner, chefspositioner och i stort sätt ALLA andra frågor finns en mer eller mindre tydlig kränkning av kvinnor. Detta är fakta och går att ta del av i allmän statistik. Per Ströms källor är "folkets fördommar", och de är värda att belysa, men det bör diskuteras hur man kan ge folket en korrekt bild, inte bara hur man belyser en åsikt hos folket som bygger på fördommar. Det går till exempel inte att döma alla muslimer som självmordsbombare. Det går heller inte att se på svartas motstånd som ett uttryck för omvänd rasism, bara för att de indirekt "bekämpar" vita, när de slåss för jämlikhet i rasfrågan.
/Robert

Unknown sa...

Såg tv programmat med Anna där Per Ström deltog i en debatt om kvinnoförtryck och jämlikhet. Jag står långt till vänster när det gäller fördelningsfrågor o har inte läst någon av P. S:böcker, men vad otroligt rätt han har i sin analys av feminism o den sv. jämlikhetsdebatten! Jag VÄGRAR också att känna mig ansvarig för vad kriminella sysslar med, även om dom har snopp.De politiskt korrekta som accepterar den rådande propagandan tjänar bara de som vill härska genom att söndra.