tisdag, september 22, 2009

Feministiskt initiativs Claes Decker bög?

Jag läste om Feministiskt initiativs mjölkko Claes Decker på Fi:s hemsida och blev tveksam till Deckers sexuella läggning. Decker fjäskade in sig hos tanterna i Feministiskt initiativ genom att skänka en miljon kronor till partiet. Deckers bidrag utgjorde vid sidan av partiets bidragsmygel en väsentlig del av partiets finansiering.

Apropå partibidrag till Fi. Minns väl Benny "ABBA" Anderssons bidrag i form av en miljon kronor i samband med Europaparlamentsvalet. Andersson gjorde en genusvals i media och försökte urskulda sin oförlåtliga instas via ett osammanhängande försvarstal om demokrati. Andersson påstod nämligen att hans bidrag syftade till att kompensera valsedelsfusk. Måhända borde även Sverigedemokraterna räkna med någon anderssonsk miljon i bidrag i samband med 2010 års riksdagsval. Nej, givetvis inte. Anderssons demokratinonsens utgjorde bara en patetisk bortförklaring. Apropå Andersson och hans utspel i massmedia i samband med hans gåva till Fi blav känd. Andersson påstod att han blev förvånad med anledning av att hans bekanta inte kommenterade hans stöd till Fi. Andersson borde kanske tolka sina vänners tystnad som ett tecken på deras "uppskattning". Ridå Andersson.

Ursäkta min utläggning gällande Andersson. Nu tillbaka till Decker och hans sexuella läggning.

Feministiskt initiativ om Claes Decker:

"En aktiv fritid är viktig för Claes: Kärlek till livskamraten, utförsåkning, paddling och kajakfiske, båtliv och skogspromenader..."

Fru, sambo och flickvän i alla ära, men livskamrat? Sprack Deckers heterosexuella äktenskap med anledning av en man? Deckers anställning på ett HBT-bokförlag gav mig också anledning att ifrågasätta hans läggning. Å andra sidan vigde Decker en del av sin fritid åt ganska vanliga vita, heterosexuella, medelålders, patriarkala intressen som utförsåkning, båtliv och fiske. Nog torde Decker vara lite homo alltid, men tvättäkta bög? Jag vet inte vad jag ska tro. Någon i Fi som vill vara vänlig och verifiera Deckers sexuella läggning?

Tidigare inlägg i samma tema:
Claes Deckers feministiska metamorfors
Fel att bevilja Feministiskt initiativ etableringsbidrag

5 kommentarer:

Anonym sa...

Shit, kompis... Att du bara orkar lägga så mkt energi på det här. Försök att skaffa dig ett liv istället. Du borde gå i terapi eller nåt o ta itu m dina problem. Du e verkligen SÅ ute o cyklar, mannen...

John Berg sa...

Anonym:

Terapi? En terapeut torde väl ändå inte förmå undanröja statsfeminismen? Nej, ska vi bli av med statsfeminismen måste vi ta i med hårdhandskarna, inte gå i terapi.

Du gav intryck av att vara initierad i Deckers liv? Måhända hans fästman?

Simon sa...

Din homofobi är helt sjuk, och motbjudande.

Vad är ditt problem?!

John Berg sa...

Simon:

Mitt problem? Feminismen.

edith jane, styrelseledamot Fi region stockholm sa...

spelar det överhuvudtaget om han är homo/hetero/bi/trans?