torsdag, mars 10, 2011

I Statsfeminismens hemliga tjänst

Socialdemokraten Anna Ardin biträds i fallet med våldtäktsanklagade Julian Assange av ingen mindre än Socialdemokraternas talesman i jämställdhetspolitiska frågor, Claes Borgström.

Advokaten Claes Borgström gjorde sig känd hos allmänheten i samband med att han i en debattartikel i Dagens Nyheter liknade svenska män vid talibanerna i Afghanistan. Borgström förordade vid ett annat tillfälle i likhet med bland andra Gudrun Schyman även införandet av så kallad mansskatt.
Borgström startade tillsammans med Sveriges före detta justitieminister Thomas Bodström advokatbyrån Borgström & Bodström advokatbyrå. Bodström medverkade som många av er minns till att Tito Beltran år 2008 blev dömd för en då åtta år gammal våldtäkt. Några trovärdiga bevis avseende Beltrans skuld förevisades aldrig allmänheten. Beltran dömdes därigenom på tvivelaktiga grunder.
I fallet med Tito Beltran förekom även en före detta polis vid namn Monica Dahlström-Lannes. Dahlström-Lannes spelade en avgörande roll i samband med att Beltran åtalades för våldtäkt på skådespelerskan Maria Lundqvists barnflicka. Bodström hävdade i rätten att han inte hade någon koppling till Dahlström-Lannes. En utsaga som visade visade sig vara en ren och skär lögn. Bodström och Dahlström-Lannes ingick nämligen tillsammans i styrelsen för organisationen ECPAT Sverige.
Tito Beltrans rättsfall utgjorde ett exempel på Statsfeminismens infiltration av vårt rättsväsende.

Tillbaka till feministerna Anna Ardin och Claes Borgström. Idag avslöjade Expressen att polisen som förhörde Ardin även hade en vänskapsrelation till Ardin privat. Dessutom uttryckte sig polisen i fråga mycket fördomsfullt avseende såväl Julian Assange som "vita män" i största allmänhet, se nedan.

Expressen:

"Förhörsledaren och kvinnan som anmälde Julian Assange lärde känna varandra genom att båda är engagerade i det socialdemokratiska partiet.
Förhörsledaren har bland annat suttit i styrelsen för HBT-Socialdemokraterna.
Förhörsledaren har - trots att hon deltagit i brottsutredningen mot Assange - starkt negativt kommenterat Wikileaksgrundaren på sin facebook-sida."

"Förhörsledaren citerade i april 2009 ur ett blogginlägg som Assange- kvinnan skrivit om vita män "som tar sig rätten att bestämma vad som inte är kränkande". Förhörsledaren konstaterade att det partikamraten skrivit "sätter fingret på det väsentliga och talar för sig.""

Polisen uttryckte också nedanstående i ett kommentarsinlägg i anslutning till Julian Assanges medverkan i en chatt på Aftonbladet.

"Heja Claes Borgström!!!"

Heja Claes Borgström? Polisen, i Statsfeminismens hemliga tjänst.

Expressen:
Polisen vän med kvinna som anmälde Assange

Svenska Dagbladet:
Utredare uttalade sig negativt om Assange på Facebook

Tidigare inlägg på samma tema:
Tito Beltran vs Sveriges feministmaffia

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker det är dåligt av förhörsledaren att presentera sig som en övermanisk oprofessionell hbt-socialdemokrat genom att bete sig så som det påstås i artiklarna kring detta ärende. Jag tror dock inte att det kan vara så illa som det framställs varken i bloggar eller på Aftonbladet.

Om man klickar på översätt i webbläsaren, så står det ju alltför udda saker i den här länken: http://saulovalley.blogspot.com/2010/12/wikileaks-as-mulheres-de-assange.html men det måste ju vara något fel??

Kosmopolit sa...

Anonym, ser att du gör som de gamla öststatsborna och vänder dig till utländska källor för information. Det gör du rätt i. Allt är pålitligare än de svenska, speciellt när feminister är inblandade.

Det är precis som du misstänker. Ardins manshämndmanual liksom hennes försök att radera sina Assange-hyllande twittringar är ganska väldokumenterade, liksom det faktum att hon kastades ut från Kuba och troligen komprometterade minst en anti-Castroit i processen.

Men tro mig, det finns betydligt mer graverande saker än så i den här historien. Gär som jag och följ utvecklingen på Flashback.