söndag, september 11, 2011

TV-elitens origie i kvinnlig härskarteknik

Skådespelaren Ulf Brunnberg förespråkade härförleden en ny TV-kanal i form av en "manskanal". Brunnberg vill att hans "male channel" ska sända TV-program om vetenskap, historia, sport och nyheter. Brunnbergs utspel fick hela Sveriges TV-etablissemang att slå bakut. En artikel i Aftonbladet visade prov på rena rama orgien i kvinnlig härskarteknik i samband med att TV-eliten kommenterade Brunnbergs "manskanal".

Belinda Olsson:

"Han får kalla hem hästarna till stallet. När han menar att det är så mycket inredning, jag menar det är ju män som står för det – Ernst Kirschteiger, Per Morberg och Martin Timell. Hans riktiga fiender är ju männen, han har ju inte fattat det bara. Men han kommer väl blomma ut någon dag han också."

"Han får kalla hem hästarna till stallet". Brunnberg torde alltså vara dum i huvudet enligt Olsson? Nu ska vi väl inte överskatta Olssons intelligens men nog borde Olsson ändå förstå att Brunnberg kritiserade innehållet i dagens TV-program och inte programledarnas könstillhörighet? Olsson spelade dum i syfte att nonchalera Brunnbergs kritik avseende dagens TV-utbud och i syfte att nedvärdera Brunnbergs person.

Reneé Nyberg:

"Jag vet inte vad han är för typ av man, om man har grävt upp honom ur någon gammal grotta någonstans, men han känns ju extremt mossig och omodern om han tycker att det som sänds på tv bara är för kvinnor. Han kanske borde gå ner i sin grotta igen?"

Brunnberg tycks inte bara vara dum i huvudet. Han tycks onekligen vara en grottmänniska också. Mansföraktet tycks inte veta någon gräns i Aftonbladets artikel.

Leif Andrée:

"Absolut inte, rikta dig till människor för fan, dumjävel. Vad håller han på med? En kanal för män är befängt. Bra program är universella inte könsbundna. Han får väl ta sina finansiärer och göra den här kanalen men jag tänker inte vara med i alla fall."

Skådespelaren Leif Andrée tog i så att han nästan gjorde i brallan då han kommenterade Brunnbergs tilltänkta TV-kanal. Vem vill förresten se Leif Andrée i TV? Inte jag i alla fall.

Sist men inte minst intervjuas Paolo Roberto och han tycks tack och lov ha fattat galoppen, se nedan.

Paolo Roberto:

"Jag tycker reaktionen på hans utspel är förkastlig. All media visar manshat. Hela tv-branschen gör kvinnliga program. ”Bonde söker fru” är väl inte gjort för män? Sen vet jag inte om jag skulle titta på kanalen men reaktionen på vad Ulf Brunnberg vill skapa är rent manshat och någonstans kommer det att bita sig i svansen. för män kommer läsa det här i tidningarna och tänka ”varför skulle vi inte få starta manskanaler, vad är det för fel med det”? Respekt för att han vågar sticka ut hakan."

Vem som helst torde begripa att Brunnbergs utspel hela tiden avsåg att provocera Sveriges TV-elit till att bekänna färg. Vem vill titta på en "male channel" i en tid då Viasat Sport, Discovery Channel, Canal+, History Channel med flera finns i var mans TV-utbud? Vem vill förresten titta på Belinda Olsson och Renée Nyberg? Och who the f**k is Leif Andrée?

Aftonbladet:
Tv-eliten till attack mot Ulf Brunnberg

2 kommentarer:

Anonym sa...

Klockrent skrivet,
tack!

/CaseyJones

Anonym sa...

Precis, who the fuck is Leif Andrée?

/Mannen på gatan, som tycker det är lite oroande att det vettigaste inlägget kommer från kungen av kungsan