lördag, januari 05, 2008

Tito Beltran i ny rättsskandal?

Jag gick igenom Aftonbladets artikelserie om Tito Beltran. Beltran må vara en egendomlig person, men våldtäktsman? Nja, inte blev då jag övertygad av Aftonbladets reportage i alla fall. Robert Wells, Anders Berglund, Vicky von der Lancken och Carola Häggkvist bidrog med tämligen intetsägande information till polisens förundersökning. Information som i bevishänseende snarare talade till Beltrans fördel än nackdel. Barnflickans medgörliga beteende då hon kastade av sig favorittrosorna fick mig att tvivla en aning på hennes version. Att man därtill väntade i åtta års tid med att göra en anmälan torde inte bidra till att bringa klarhet i målet. Thomas Bodström måste nog sluta förlita sig på Eva Lundgrens spåkula och tillsammans med fallets åklagare presentera riktiga bevis om allting inte ska utmynna i en präktig rättsskandal. Jag ska med spänning invänta Bodströms påstådda övertygande bevisning. Bring it on, baby! Förresten, Aftonbladet hävdade att fd sexualbrottsutredaren Monica Dahlström-Lannes gjorde anmälan. En fågel viskade i mitt öra att Dahlström-Lannes tillhörde feministernas skara, någon som vet någonting om Dahlström-Lannes eventuella feministanstrukna historia?

Aftonbladet:
Stjärnorna om misstänkta våldtäkten

Tidigare inlägg i samma tema:
Thomas Bodström medlem i Eva Lundgrens spökjägarklubb?

1 kommentar:

Anonym sa...

Precis som jag skrev i mitt eget inlägg så tycker även jag att denne "våldtäkt" låter mystisk. Jag tror, precis som du, att flickan säkerligen var med på (iaf till etten början) vad som nu än hände..
MEN, jag anser ändå inte att en man i den positionen skall utnyttja sitt "kändisskap" för att få unga kvinnor.

Hade det bara varit "NN" som anmält honom och pekat ut honom som våldtäktsman hade det varit en helt annan sak. Då kan det ha handlat om känslor/åtrå el vad sjutton som helst.

Men, när en man sätter det i system att gång på gång utnyttja (eller iaf "vara på") unga flickor, så anser jag det vara fel.

Det finns anklagelser om att han skulle utnyttjat en 7 årig flicka sexuellt, och flertalet andra, därför kan tycka att NNs trovärdighet förstärks.

Vad har en 40 årig man gemensamt med en 18 åring? en 15 åring en 7 åring?? Ingenting i mina ögon, varesig det må ha varit frivilligt eller inte från någon av "offrens" håll, så anser jag hans handlande vara rent vidrigt. OCH verkligen UTNYTTJANDE.

Menar du på att Tito skulle umgås med flickor i denna ålder för kärlekens skull? För att de ger honom någonting mentalt?

För mig är det självklart att han gör det för sin egen njutning, och då är det utnyttjande i mina ögon!!

// Lutta