tisdag, februari 05, 2008

UR:s feministpropaganda

Jag informerade tidigare om SR:s feministpropaganda i P3. P3 Dokumentär sände ohejdad feministpropaganda på bästa sändningstid i flera veckors tid. Nu ska tydligen även Sveriges Television bedriva en omfattande indoktrineringskampanj i feminism. UR ska nämligen sända en programserie vid namn Genusmaskineriet. UR:s beskrivning av aktuell programserie utgjorde en skrämmande läsning.

UR:

"Praktiskt jämställdhetsarbete är knutet till teoretisk kunskap om genus. För att kunna bedriva jämställdhetsarbete ur ett genuspedagogiskt perspektiv är en viss förtrogenhet med dessa teorier nödvändig. Att kön konstrueras socialt, i hemmet, skolan och i samhället, är en viktig teori för att förstå problematiken kring jämställdhet."

I sex program ska medborgarna matas med feministpropaganda. Avsnittens beskrivning gav mig all anledning att varna medborgarna med anledning av statstelevisionens stundande feministpropaganda.

UR:

"1. Hur könsidentiteten formas
2. Analyserar genusbilden i media
3. Den segregerade arbetsmarknaden
4. Om våld och begränsningen av livsutrymmet
5. Genusarbete i förskolan med exempel från Kajsa Wahlströms jämställdhetsprojekt i Gävle
6. Skildrar genusfrågorna med fokus på högstadium och gymnasium"

Genuspedagog Kajsa Wahlström, som ska medverka i program fem, tvingade tidigare förskolebarn att genomgå feministisk indoktrinering. Jag gjorde ett besök på genuspedagogens hemsida och blev alldeles förfärad. Inte nog med att Feministiskt initiativ erhöll förtäckta partibidrag av en skum jämställdhetsdelegation, även Wahlström blev belönad av en märklig delegation, nämligen av Delegationen för jämställdhet i förskolan. Ännu en delegation alltså. Inte ens våra barn ska få undkomma feminismens likriktning, ve och fasa! På regeringens hemsida stod nedanstående otäcka beskrivning att läsa.

Delegationen för jämställdhet i förskolan:

"En utgångspunkt för delegationens uppdrag var att det livslånga lärandet måste ses med ett genusperspektiv i förskolans arbete, så att förlegade könsroller och könsmönster på sikt kan brytas. Till grund för detta arbete har delegationen lagt den skrivning som finns i förskolans läroplan (Lpfö 98)."

Apropå feministpropaganda. Idag publicerade SvD artikel två i tidningens artikelserie om abnorm sexuell läggning. Jag vill härmed utfärda en varning till landets alla medborgare med anledning av ovanstående feministpropaganda.

Regeringskansliet:
Jämställdhet i förskolan - om betydelsen av jämställdhet och genus i förskolans pedagogiska arbete

Svenska Dagbladet:
Livet vände på en fest

Tidigare inlägg i samma tema:
P3 Dokumentärs feministpropaganda

6 kommentarer:

Anonym sa...

Abnorm sexualitete?? wow du måste ha en abnorm korkad hjärna, seriöst dina föräldrar måste ha varit syskon.
Det är tragiskt att se extremister som du som sprider dynga värre än en magsjuk kossa. Men men saknar man djup och insikt och respekt för andra måste man fylla den med skit iallafall i ditt fall.

Anonym sa...

"Inte ens våra barn ska få undkomma feminismens likriktning, ve och fasa! "

Varför tror du staten gördet så svårt för föräldrar som inte vill lämna sina barn på dagis? De ska naturligtvis indoktrineras till goda medborgare utan att föräldrarna ska kunna lägga sig i och förstöra. Det har varit statens metod sedan Myrdals först idiotförklarade föräldrarna.

John Berg sa...

Anonym:

"De ska naturligtvis indoktrineras till goda medborgare utan att föräldrarna ska kunna lägga sig i och förstöra."

Ja, givetvis.

Anonym sa...

www.sydostran.se/index.62567---1.html

Anonym sa...

Jag vill inte kalla det abnorm läggning utan att heterosexualiteten är livets träd och andra sexuella läggningar är grenar utifrån det. Kanske en fegare inställning men ändå klockren utifrån min horisont.

John Berg sa...

Antifeministiskt Alternativ:

Nej, en ganska vettig inställning från din sida. Man kan i allra högsta grad betrakta homosexualitet som ett avsteg från mänsklighetens livsviktiga sexualdrift.