måndag, februari 04, 2008

Feministiskt initiativs Kristina Hultman i SvD

Svenska Dagbladet publicerade idag en artikel om Feministiskt initiativs Kristina Hultman. SvD glömde att påtala Hultmans politiska engagemang i vänstersekten Fi. Kristina Hultman deltog tillsammans med Feministiskt initiativs fd talesperson Devrim Mavi, Fi:s fd styrelseledamot Maria Jansson och Maria-Pia Boëthius i Teater Lacrimosas verksamhet. Teater Lacrimosas kontaktperson Johanna Palmström bidrog i egenskap av ledamot i Delegationen för fördelning av statsbidrag för kvinnors organisering och jämställdhetsprojekt till att bevilja Fi ohederliga partibidrag. Apropå Fi:s förtäckta partistöd, ta del av min länksamling nedan. Hultman försökte inte framhäva Fi i SvD:s artikel, utan tvärtom syftade hon till att sprida feministisk propaganda i smyg. Hultman försökte förvrida medborgarnas inställning till sex och samlevnad genom att berätta om sina problem i SvD.

Kristina Hultman:

"Jag unnar varenda kvinna att prova att ha sex med en kvinna. Och då menar jag inte i något spekulativt syfte. Jag är övertygad om att väldigt många kvinnor skulle se på världen annorlunda efter den erfarenheten. Många av oss går aldrig tillbaka."

Hultmans onormala inställning till sex fick sin förklaring i och med Hultmans traumatiska bakgrund, se nedan.

Kristina Hultman:

"Tack vare en nära vän hittade hon till en manlig terapeut och började i kristerapi. Efter ett tag kunde de börja nysta upp knutar i det förgångna. Terapeuten identifierade snabbt en gruppvåldtäkt på en strand i Portugal..."

Hultman borde nog fortsätta att gå i terapi, ty hennes ursprungliga terapeut verkade inte bemästra hennes trauma. Snälla Fi:or, hjälp Hultman söka professionell hjälp!

Feministiskt initiativ, Kristina Hultman, m.fl:
http://www.feministisktinitiativ.se/img/news/1159306790.jpg

Svenska Dagbladet:
Kristina bytte man mot kvinna

Tidigare inlägg i samma tema:
Feministiskt initiativ blev beviljade nya bidrag 2008
Staten och Feministiskt initiativ, sida vid sida, tillsammans hjälps de åt
Fel att bevilja Feministiskt initiativ etableringsbidrag
Pär Ström om Feministiskt initiativs bidragsfusk
Feministiskt initiativs bidragsfusk
Expressen om Feministiskt initiativs bidragsfusk
Partistöd till Feministiskt initiativ
Schyman och Karlsson om Fi:s bidragsfusk
Feministiskt initiativs medlemsantal 1784 personer
Maria Abrahamsson om Fi:s partistöd
Feministiskt initiativ, ett sista farväl?

Inga kommentarer: