lördag, januari 23, 2010

Moderaternas partisekreterare Per Schlingmann vill könsdiskriminera män

Moderaternas politiska förfall torde inte veta någon gräns. Sveriges finansminister Anders Borg medverkade tidigare i pk-paraden Stockholm Pride. Borg deltog i gaylobbyns demonstration tillsammans med en samling blåmålade bögmoderater. Jag hann inte ens smälta Moderaternas vansinniga upptåg i och med Stockholm Pride innan partiet slog till igen.
Moderaternas partisekreterare Per Schlingmann fick säkerligen en och annan gammal trotjänare i partiet att höja på ögonbrynen i samband med att han förespråkade politisk indoktrinering av barn. Schlingmann avsåg förgripa sig på Sveriges alla förskolebarn genom att legitimera radikalfeministernas genusindoktrinering av barn, se länk nedan. Inte nog med att Schlingmann vill låta hjärntvätta alla barn med genuspropaganda, härförleden gjorde Schlingmann ännu ett försök att begränsa medborgarnas frihet. Schlingmann förespråkade nämligen könsdiskriminering av män, i pk-lägret även kallad kvotering.

Veckans Affärer:

"Per Schlingmann, partisekreterare hos Moderaterna, berättar i Veckans Affärer att Moderaterna är beredda att lagstifta om kvotering, om inte näringslivet visar en fördubbling av andelen kvinnliga styrelseledamöter till 2014."

Veckans Affärers artikel publicerades i januari och torde således inte utgöra ett aprilskämt. Om man ska tro Schlingmanns senaste utspel så torde Moderaterna med stormsteg närma sig vänsterblockets vansinniga genuspolitik. Rösta inte på Moderaterna 2010!

Veckans Affärer:
Schlingmann: 2014 blir det kvotering

Tidigare inlägg i samma tema:
Moderaternas Per Schlingmann vill indoktrinera alla barn i genusvetenskap

Inga kommentarer: