tisdag, december 07, 2010

Varning för gråtmilda kvinnor

Sveriges television sände härförleden en dokumentär med titeln "Hur kunde hon". Aktuell dokumentär skildrade en uppmärksammad händelse gällande en HIV-smittad kvinna som i åratal lät bli att berätta om sin sjukdom för sin man och deras gemensamma barn. Kvinnan i fråga smittades med HIV i samband med att hon som ung vistades i Frankrike. Kvinnan kom många år senare att bilda familj med en svensk man. Hon berättade aldrig om HIV-viruset utan sjukdomen förblev en väl förborgad hemlighet. Paret hann få två barn tillsammans innan lögnen uppdagades. Kvinnan intog hela tiden bromsmediciner och hon undvek därigenom med största säkerhet att överföra smittan till mannen och barnen. En läkare tvingade henne till slut att berätta om sjukdomen varpå hennes man polisanmälde henne för försök till grov misshandel alternativt framkallande av fara för annan. Hon blev sedermera dömd till två och ett halvt års fängelse för försök till grov misshandel.

Låt oss återgå till Sveriges Televisions dokumentär. I aktuell dokumentär utmålas kvinnan som ett offer. Trots att hon blev dömd i såväl tingsrätt som hovrätt för en synnerligen allvarlig brottslighet så framställs kvinnan i dokumentären som ett offer för omständigheterna. Tårarna tycks aldrig ta slut och hennes gråt tycks utgöra dokumentärens egentliga röda tråd. En orgie i kvinnlig härskarteknik med andra ord. Endast ett barn må överträffa en kvinnas förmåga att erhålla omgivningens sympati genom att ta till lipen i tid och otid. Man måste vara en tämligen luttrad antifeminist om man inte ska falla till föga och tycka synd om kvinnan i SVT:s dokumentär. Jag vill härmed utfärda en varning för gråtmilda kvinnor. Akta er!

Sveriges Television:
Hur kunde hon

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja se tuffa kvinnor som tar för sig är det mantra som feministiska as predikar. Men här är ju ett exempel då på motsatsen. Hur fan ska feminist asen ha det nu? Offer eller tuffingar som tar för sig?

Äckel päckliga feministsvin, ni ska brinna i helvetet alla era lägst rankade varelser i universums alla ändar. Djur är bättre att vara, ni är inte ens det, ni är ODJUR!!!!!!!!!!

Anonym sa...

En av orsakerna till feminismens utspridning är männen själva. Mjukhetsegenskapen hos kvinnokönet hör till mannens sexualitet, som männen inte vill bli av med. Kvinnorna utnyttjar detta som ett bra förtrycksmedel mot mannen - alltså via hans egen svaghet för kvinnans svaghet.

"Äcklet" har inget kön.
/TS

Anonym sa...

Jo äcklet är könsbestämt. Feminipajaserna har satt agendan. Satt sig på språket som maktmedel, ätit sig in i maktens korridorer. Precis där TroSorna befinner sig. Som slickar de feministiska rövhålen bruna. Lapar i sig allt av det feminazistiska packet.

ryska kvinnor sa...

Detta är förfärligt!