måndag, september 14, 2009

Expressens schymanska orgie i feministpropaganda

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. I ett tidigare inlägg kritiserade jag Schymans oproportionerliga utrymme i massmedia. Ett utrymme som Schyman givetvis ges på bekostnad av utsatta medborgares behov av att föra sin talan. Schyman tillåts, trots stöd från några ynka promille av landets befolkning, fläka ut sig i media i tid och otid.
Idag överträffade Expressen tidningens sedvanliga feministfjäsk genom att fylla närapå halva tidningens nätupplaga med feministpropaganda. En lika oangenäm som oförsvarlig publicering. Expressen publicerade inte mindre än nästan 20(!) helsidesreportage av och med Feministiskt initiativs talesman Gudrun Schyman. Ovanstående orgie i feministpropaganda utgjorde en återgivning av Expressens TV-intervju av Schyman.

Expressen gjorde tidigare en TV-intervju med Piratpariets Rick Falkvinge. Jag ska med spänning följa Expressens intervju med Sverigedemokraternas partiordförande Jimmie Åkesson. Måhända måste jag vänta förgäves, ty Expressen må i likhet med Sveriges Televisions program Agenda utelämna SD. Agenda intervjuade Feministiskt initiativs, Piratpartiets och Junilistans respektive partiföreträdare i samband med valspurten 2006. Agenda glömde dock, som av en ren tillfällighet, att bjuda in Sverigedemokraternas partiordförande till aktuell debatt. Varför utelämnade Agendas redaktion Sveriges största "småparti" SD i samband med att man uppmärksammade "småpartierna" i valet 2006? Varför tillåts Gudrun Schyman sprida feministpropaganda på bästa sändningstid? Sug på den, kära läsare.

Expressen:
Läs hela intervjun med Gudrun Schyman - ämne för ämne

Tidigare inlägg i samma tema:
Karl Marx, Gudrun Schyman och Christer Fuglesang

Inga kommentarer: