onsdag, februari 10, 2010

Skyll inte på mig, skyll på Ursula

Feministiskt initiativ erhöll partistöd i egenskap av "folkbildningsförening". Fi övergick sedan som av en ren tillfällighet till att verka som ett parti igen i och med Europaparlamentsvalet 2009 och i och med riksdagsvalet 2010. Vilken tillfällighet, inte sant? Varför Fi inte behövde betala tillbaka skattebetalarnas pengar? Partiet utgjorde inte ett parti som andra, utan en folkbildningsrörelse, vars ledning stundom torde besluta om att ta parlamentariska initiativ. Nu torde väl ändå gränsen vara nådd? Nej, icke. Feministernas skitsnack torde nämligen inte veta någon gräns. Tiarafeministen Linnéa Sjögren, fd ordförande i Fi Stockholm, försvarade partiets bidragsmygel med nedanstående bortförklaring.

Tiarafeministen:

"Men en sak som ofta missförstås är vår organisationsform. Vi är nämlingen inget parti, ens när vi ställer upp till val."

Inte ett parti, inte ens i ett val! Jag skulle aldrig komma på tanken att urskulda ett partis bidragsmygel med en så patetisk bortförklaring. Fantastiskt!

Apropå att snacka skit. Aftonbladet rapporterade idag om Fredrick Federleys mutresa till Gran Canaria. Nej, fel av mig. Han åkte inte på en mutresa. Han åkte inte på en mutresa i egenskap av riksdagsman, utan på en sponsrad charterresa i egenskap av sitt alter ego Ursula. Fantastiskt!

Aftonbladet:
”Det var inte jag – det var Ursula”

Tidigare inlägg i samma tema:
Fel att bevilja Feministiskt initiativ etableringsbirag

Inga kommentarer: