torsdag, september 20, 2012

Claes Borgström tillämpade härskarteknik mot Leif GW Persson

Statsfeministen Claes Borgström har gjort ett nedslag i samhällsdebatten igen. Claes Borgström anklagade Leif GW Persson för att ha varit onykter i samband med att Leif GW Persson debatterade fallet Thomas Quick med Göran Lambertz. Borgström tillämpade patriarkal feministisk härskarteknik istället för att argumentera i sak, se nedan.

Claes Borgström:

"- Jag har inte hånat någon, men GW har ju ett uppträdande ibland som gör att man kan få för sig att han inte är helt nykter, säger Claes Borgström."

"- Det var en helt förutsättningslös, helt icke-hånfull fråga. Jag har aldrig hånat någon människa. Det ligger i mitt yrke att inte göra det."

En helt förutsättningslös, helt icke-hånfull fråga? Ta dig i häcken, Borgström! Borgström inte bara hånade Leif GW Persson, utan Borgström förolämpade även landets alla alkoholmissbrukare genom att nedvärdera Leif GW Persson med ovanstående ord. Borgström förolämpade även Expressens läsare genom att hävda att han inte avsåg att håna Leif GW Persson. Vad tror Borgström om oss egentligen? Av hans patetiska bortförklaring att döma så torde Borgström betrakta oss alla som idioter. Självklart avsåg Borgström att håna Leif GW Persson. Vad skulle Borgström annars ha haft för avsikt med att påtala GW Perssons alkoholkonsumtion om inte att nedvärdera GW Perssons person? Vad har GW Perssons alkoholkonsumtion med GW Perssons argument i sakfrågan att göra? Varför bemötte inte Borgström GW Perssons argument i fallet Quick istället för att likt en skvallerkärring diskutera GW Perssons alkoholintag med Lambertz? Borgström är en feministisk hycklare av värsta sorten!

Expressen:
"Kan få för sig att GW inte är nykter"

Tidigare inlägg i samma tema:
Genusskurken Claes Borgström på väg att avslöjas?
Birgitta Ohlssons härskarteknik
Ulf Brunnberg utsatt för feministisk härskarteknik
Feministisk härskarteknik: Förlöjligande

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ärligt talat så verkade GW rejält påstruken när han debatterade med LAmbertz. Men det har ju som sagt inte med sakfrågan att göra. Fö kan jag nämna att jag bott granne med Borgström till för några år sedan. Senast jag såg honom var han så full så att jag fick låsa upp ytterdörren åt honom. Om vi nu ska vara sådana...

John Berg sa...

"Fö kan jag nämna att jag bott granne med Borgström till för några år sedan."

Har du komprometterande information om Claes Borgström?
Vänligen kontakta mig på adressen artikelnitton@gmail.com om du har information gällande Borgström.

Toklandet sa...

Hmmm, så GW.s prat om alkolog var kanske inte helt fel då kan man anta... :-)